Politie Drenthe

Donderdagmorgen

Assen, 05-10-2006

Aanrijding met letsel

EMMEN Woensdagmiddag raakte een 80-jarige vrouw uit Emmen als inzittende gewond bij een aanrijding op de Hondsrugweg. De door haar 80-jarige huisgenoot bestuurde auto botste tegen de achterzijde van een voor het rode verkeerslicht gestopte auto. Deze werd bestuurd door een 54-jarige Emmenaar. De 80-jarige man bemerkte dit echter te laat. De vrouw werd met onbekend letsel overgebracht naar het Scheperziekenhuis in Emmen. (06-185885)

Winkeldief mishandelt bedrijfsleider
RODEN Een 44-jarige bedrijfsleider van een supermarkt aan de Heerestraat liep woensdagmiddag klappen op nadat hij een winkeldief had betrapt. In de winkel viel het verdachte gedrag van een klant op. Toen e bedrijfsleider hem buiten daarop aansprak kreeg hij een klap in zijn gezicht. De verdachte nam hierop de benen in de richting van de Padkamp. Hij liet zijn tas met daarin twee thuistapvaatjes bier die hij uit de winkel ontvreemd had staan. Het signalement van de man luidt als volgt: ongeveer 185 lang, stevig postuur, blond haar en ongeveer 25 jaar oud. De man droeg een witte baseballcap met voorop strepen en een donker kort jack. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling in het ziekenhuis stellen. (06-185809)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ron Reinds: 0592 36 1280