Ingezonden persbericht


Brocade SilkWorm 7500 toegevoegd aan EMC Select-aanbod

EMC-aanbod van 4 GB/sec SAN-switches, -routers en -directors verbetert prestaties en efficiëntie, en vergemakkelijkt IT-consolidatie

Tilburg, 5 oktober 2006 - De Brocade SilkWorm 7500 Switch van Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD) is toegevoegd aan het EMC Select-portfolio. Hiermee vergroot Brocade zijn bereik als enige end-to-end-aanbieder van 4 Gb/sec Storage Area Network-technologie (SAN). Het EMC Select-programma biedt eenvoudige toegang tot de producten van toonaangevende leveranciers, die geschikt zijn voor EMC-oplossingen.

Daarnaast levert EMC nu ook de SilkWorm FR4-18i-blade voor de SilkWorm 48000 Director als EMC Connectrix PB-48000B-18i-blade voor de EMC Connectrix ED-48000B. Door de uitbreidingen biedt EMC klanten nu directe toegang tot een complete serie krachtige SAN-oplossingen op basis van Brocade-technologie.

"Met onze trouwe partner EMC brengen we nu een nieuwe generatie storage-netwerkoplossingen op de markt", zegt Tom Buiocchi, Vice-President Wereldwijde Marketing van Brocade. "Brocade en EMC zetten zich beide in om informatie tijdens de gehele levenscyclus effectief en efficiënt te beheren en te beschermen. Met dat doel voor ogen blijven we samen voortdurend zoeken naar nieuwe en geavanceerde datacentertechnologieën waardoor we meer dynamische bedrijfsomgevingen kunnen creëren."

"Door samen te werken met Brocade, biedt EMC al zijn klanten een complete serie switches en directors die naadloos aansluiten op hun specifieke behoeften", zegt Barbara Robidoux, Vice-President Storage Platforms Productmarketing van EMC. "Brocade en EMC zijn marktleiders op het gebied van 4 Gb/sec-technologie. Daardoor kunnen we oplossingen leveren aan klanten die de hoogste eisen stellen aan SAN-technologie."

###

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van platformen en oplossingen voor het intelligent verbinden, beheren en optimaliseren van IT-bronnen in shared storage-omgevingen. 's Werelds vooraanstaande aanbieders van computersystemen, servers en storage bieden de Brocade SilkWorm-familie van Storage Area Network-connectiviteit (SAN) als de basis voor gedeelde storage in organisaties van diverse omvang. De Brocade Tapestry-familie van applicatie-infrastructuuroplossingen biedt de mogelijkheid om proactief applicatie- en informatiebronnen te beheren en te optimaliseren door de gehele organisatie. Met Brocade-oplossingen zijn organisaties beter in staat kosten te verminderen, complexiteit te managen en business compliance te realiseren dankzij geoptimaliseerd gebruik en beheer van hun applicatie-infrastructuren.

Ingezonden persbericht