Gemeente Delft

Gemeente blij met nieuw Delfts magazine

De gemeente is blij met het initiatief van twaalf Delftse ondernemers, dat heeft geleid tot het glossy magazine Yours. Het blad biedt Delftse winkeliers een nieuwe mogelijkheid zichzelf en de stad op de kaart te zetten.

Het magazine draagt bij aan het versterken van het imago van Delft als kwaliteitsstad op het gebied van winkelen en ontspanning. Tevens is Yours een impuls voor Delft als magneet voor de bewoners van de nieuwbouw in Ypenburg, Nootdorp en Pijnacker. Zij kunnen mede hierdoor ontdekken dat Delft een unieke positie inneemt in onze regio.

In Yours wordt ook aandacht besteed aan gemeentelijke onderwerpen. De gemeente Delft wil via het magazine bewoners en bezoekers informeren over investeringen die ertoe leiden dat Delft een nog aantrekkelijkere stad wordt. Zo zal er in volgende edities aandacht worden besteed aan het spoorzoneproject, tram 19 of een nieuwe parkeergarage.

Afgelopen dinsdag overhandigde initiatiefnemer en ondernemer Henk Schenkels, officieel het eerste exemplaar van Yours aan wethouder Ronald Vuijk.


**************



Gemeente Delft