Interface21 kondigt beschikbaarheid aan van Spring 2.0

Interface21

Interface21 kondigt beschikbaarheid aan van Spring 2.0

Op de jaarlijke JAOO conferentie in Aarhus, Denemarken heeft Interface21, het bedrijf achter het open source Spring Framework, de 2.0 versie van ditzelfde raamwerk aangekondigd. Spring loopt voorop op het gebied van application frameworks voor de ontwikkeling van enterprise Java applicaties. Deze release bouwt voort op de twee belangrijke peilers uit het veleden: eenvoud en kracht. Spring biedt een simpel en uiterst productief model dat schaalbaar ingezet kan worden zodanig dat het zelfs de meest complexe applicatie kan ondersteunen.

'Vol vetrouwen brengen we de 2.0 versie uit. Het is een grote sprong vooruit voor Spring Framework gebruikers en voor enterprise Java in het algemeen, omdat de veranderingen die we hebben geïntroduceerd direct getriggerd zijn door de feedback die we hebben gehad van de community rondom het Spring Framework', zei Rod Johnson, CEO van Interface21 en grondlegger van het Spring Framework. 'Het Spring Framework pionierde het concept van de ontwikkeling van complexe applicaties met simpele Java objecten (POJOs) en blijft hierin innoveren.'

'Het feit dat Spring 2.0 volledig backward-compatible is, bewijst eens en te meer het 'non-invasive' programmeermodel wat gebaseerd is op POJOs. Daarnaast bewijst het ook de flexibiliteit van de architectuur van het Spring Framework. We zien dat vele klanten (variërend van startups tot de Fortune 500 significante investering hebben gemaakt in business-critical enterprise applicaties die gebaseerd zijn op onder andere Spring. Het is belangrijk dat ze op ons kunnen vertrouwen voor een stabiel en gemakkelijk migratiepad.

Beschikbaarheid

Het Spring Framework versie 2.0 is sinds 3 oktober beschikbaar. Meer informatie en downloads zijn te vinden op www.springframework.org. Interface21 kondigde tegelijkertijd de beschikbaarheid aan van commerciële supportprogramma's. Ook heeft Interface21 inmiddels haar trainingsprogramma's volledig naar de nieuwe versie van het Spring Framework bijgewerkt. Meer informatie over deze producten is te vinden op www.interface21.com.

Op de half-jaarlijkse conferentie van de Java gebruikersgroep in Ede die gehouden wordt op 11 oktober aanstaande, licht Interface21 CTO Adrian Colyer de impact van Spring 2.0 verder toe in een keynote.

Over Interface21

Interface21 is een international bedrijf en marktleider op het gebied van open source applicatie-infrastructure-software. Interface21 maakt ontwikkeling mogelijk van het Spring Framework, het leidende Java(tm) en J2EE(tm) applicatieraamwerk. Interface21 biedt door middel van Spring en aanverwante producten bewezen oplossingen die productiviteit van ontwikkelaars inmiddels in vele teams sterk heeft verhoogd. Spring wordt gebruikt in kleine startups tot Fortune 500 bedrijven, waaronder de meerendeel van de grootste banken ter wereld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Interface21 in Nederland.

Contact:
Alef Arendsen

+31 20 486 47 63
alef.arendsen@interface21.com


-- einde persbericht


--
Alef Arendsen
VP of Service Delivery
Interface21 - Spring Services from the Source
Mobile: +31 6 24 11 1996
www.interface21.com

Donker Curtiusstraat 7-415
1051 JL Amsterdam
The Netherlands
Tel: +31 20 486 47 63
Fax: +31 20 475 08 28