Ingezonden persbericht


Marco Borsato eerste virtuele artiest op MSN Messenger

Hilversum, 5 oktober 2006 - Altijd al een keer Marco Borsato het hemd van het lijf willen vragen? Vanaf nu is dat mogelijk! Marco Borsato is de eerste virtuele artiest die op MSN Messenger aanwezig is. Radio 538 DJ's Ruud de Wild en Barry Paf gingen hem als virtuele deejays op MSN Messenger al voor. Via radio538.nl en borsato.nl kun je hem toevoegen aan je MSN contactenlijst en met hem praten over bijvoorbeeld zijn privé leven, concertagenda of gewoonweg even met hem lachen.

Robot Marco

De virtuele Marco is een robot die binnen enkele seconden een antwoord op maat geeft in zijn eigen stijl. Het gaat hier natuurlijk niet om de echte Marco, maar een computer die is volgestopt met door hem beantwoorde vragen. Door simpelweg marco.borsato@radio538.nl toe te voegen, kun je via Messenger interactief met Marco Borsato praten en hem gebruiken als vraagbaak. Via MSN is het bijvoorbeeld mogelijk om aan Marco te vragen hoe het met zijn concerten gaat of hoeveel nummer 1 hits hij heeft gescoord. Daarnaast zit de virtuele Marco boordevol met tips en nieuwtjes. Bovendien beschik je veel sneller over deze informatie dan wanneer je het via internet opzoekt.

Marco Borsato over zijn MSN BOT: 'Hoewel ik natuurlijk niet echt aan de andere kant de antwoorden in zit te typen, zijn dit wel allemaal antwoorden van mij. Je kunt me dus beter leren kennen via MSN! Zeker in de aanloop naar de concerten in het Gelredome merk ik dat er veel vragen zijn, waar ik op deze manier heel snel antwoord op kan geven. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk!'

Marco Borsato week op Radio 538

Radio 538 geeft vanaf maandag 16 oktober de allerlaatste 70 kaarten weg voor de concerten van Marco Borsato in het Gelredome in Arnhem.

Populariteit MSN

Na de telefoon en SMS is MSN Messenger een populair communicatiemiddel dat bovendien gratis is. 70% van de internetgebruikers, zo'n 4,5 miljoen Nederlanders, gebruikt MSN.

Radio 538

Radio 538 is in heel Nederland in de ether op 102 FM te ontvangen via de volgende frequenties: 102.1/ 102.3 Noord-Holland, 102.2 Groningen, 102.3 Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, 102.4 Zeeland en Noord-Brabant, 102.5 Friesland en Utrecht, 102.6 Overijssel en Gelderland, 102.7 Zuid-Holland en Drenthe. En ook via de kabel, via Digitenne, op mobiele telefoons via UMTS (op de portals van KPN i-mode en Vodafone Live) en in Limburg op 891 AM. Verder in heel Europa via de satelliet en wereldwijd via het internet.

Radio 538 is Top 40-muziek, de beste hits, Dance, R&B en natuurlijk de populaire deejays Edwin Evers, Ruud de Wild, Jeroen Nieuwenhuize, Wessel van Diepen, Dennis Ruyer en Barry Paf. Kijk voor meer informatie radio538.nl en radio538.info.

Radio 538 maakt deel uit van de Talpa Media Groep



Ingezonden persbericht