Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Technisch kennisbedrijf Wolter & Dros vestigt zich ook in Friesland

LEEUWARDEN - Ingenieursbureau Wolter & Dros, onderdeel van TBI techniek - één van 's lands grootste technische dienstverleners -, heeft per 1 oktober de activiteiten van Weistra Installatiebedrijf in Leeuwarden overgenomen.

Wolter & Dros is een dynamisch en innovatief bedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van ontwerp en realisatie van technische installaties in diverse marktsegmenten zoals industrie, utiliteit, onderwijs en gezondheidszorg.

"Door deze overname kunnen we met het brede aanbod van activiteiten en technische deskundigheid onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn", zegt directeur L. Haan. "Onze activiteiten in Friesland worden voortgezet onder de naam Wolter & Dros Weistra."

In het Noorden werken nu zo'n 300 medewerkers van Wolter & Dros.

De bedrijfsactiviteiten van Wolter & Dros worden zowel vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort, als vanuit nu de vijftien geografisch en strategisch over Nederland verspreide vestigingen verricht.

Iedere vestiging is een volledig geoutilleerd installatiebedrijf met onderhoudsfaciliteiten om opdrachtgevers optimaal van dienst te kunnen zijn.

Wolter & Dros Weistra

Fahrenheit 2

8912 AJ Leeuwarden

Tel: (058) 2122441

Email: leeuwarden@wolterendros.nl