Hoge hakken in de keuken en De perfecte kok

Mo media

http://www.momedia.nl

Persbericht
mo.media .
oktober 2006

Hoge hakken in de keuken en De perfecte kok

Hoge hakken in de keuken biedt vrouwen voor elke situatie en stemming een geschikt recept; 66 recepten voor feestjes, dineetjes en jezelf. Of je nu indruk wilt maken op een nieuwe liefde, een gezellig avondje organiseert met vriendinnen of met het bord op schoot wilt kijken naar de zoveelste herhaling van .Sex & the City.. Met De perfecte kok kan elke man nu eindelijk die zalige biefstuk bij dat overheerlijke glas wijn of dat heerlijke omeletje maken na een avondje drinken. Met Hoge hakken in de keuken en De perfecte kok kunnen vrouwen en mannen op hun eigen manier hun perfecte culinaire moment creëren.

Hoge hakken in de keuken: 66 recepten voor feestjes, dineetjes & jezelf Als de bikini-tijd nadert, is het tijd voor een lichte soep of salade, maar als het net uit is met je verkering, wil je misschien alleen maar een enorm stuk chocoladetaart. En bij een te volle agenda is een makkelijke salade of snelle sandwich toch veel lekkerder dan een afhaalmaaltijd? In het boek Hoge hakken in de keuken geven Janneke Vreugdenhil (schrijft o.a. dagelijks een kookrubriek in nrc.next)en Petra de Hamer (o.a. co-auteur van diverse kookboeken, waaronder Spaghetti met ballen) niet alleen hun lekkerste recepten prijs, maar ook adressen waar je leuke spullen kunt kopen voor in de keuken of op tafel, ontbijttips, smoothies en nog veel meer.

De perfecte kok: de enige 33 recepten die je als man nodig hebt Marcus Polman gaat voor zijn culinaire rubriek in het mannenblad Esquire maandelijks op zoek naar de beste experts voor 33 basisrecepten, van gehaktbal en pizza tot chateaubriand en kreeft. Hij kwam onder andere terecht bij de geestelijk vader van de Van Dobben-kroket, de wereldkampioen snertkoken, driesterrenchef Cees Helder, de beste biefstukkenbakker van Nederland en een professor moleculaire gastronomie aan de Sorbonne. Elke kok vertelt over de achtergrond van zijn recept en legt aan de hand van een duidelijk stappenplan uit hoe het gerecht bereid wordt. Bovendien staan er in De perfecte kok praktische tips over hoe je de barbecue aansteekt en hoe je de juiste wijn, olijfolie of champagne kiest. Kortom, De perfecte kok is een must voor iedere man die wel eens in de keuken wil staan en bovendien kwalitatief iets goeds op tafel wil zetten om indruk te maken
op vrienden of vrouwlief. Kijk verder op www.deperfectekok.nl.

Hoge hakken in de keuken en De perfecte kok zijn het perfecte cadeau voor de feestdagen maar ook bijvoorbeeld voor een huwelijk of als iemand net gaat samenwonen.


- Achtergrondinformatie -

Technische gegevens Hoge hakken in de keuken
Auteurs: Petra de Hamer en Janneke Vreugdenhil
Fotografie: Duncan de Fey
Prijs: . 14,95
Isbn: 90 5767 234 0
Uitvoering: full colour, 144 pagina.s, hardcover
Afmeting: 17 cm x 21,5 cm (staand)
Verkrijgbaar: oktober 2006 bij (online) boekhandels

Technische gegevens De perfecte kok
Auteur: Marcus Polman
Fotografie: Saskia van Osnabrugge
Prijs: . 14,95
Isbn: 90-5767-235-9
Uitvoering: full colour, 144 pagina.s, hardcover
Afmeting: 17 cm x 21,5 cm (staand)
Verkrijgbaar: oktober 2006 bij (online) boekhandels
........................................