VVD


5-10-2006

Beschuitje met Mark Rutte

VVD-lijsttrekker Mark Rutte gaat ook via internet campagne voeren. Hij houdt dagelijks zijn eigen webdagboek bij onder de naam `Beschuitje met Mark'.

Hij neemt dit zelf iedere ochtend live op met een webcam en zet de filmpjes direct online. In dit dagboek neemt hij zijn dag en het nieuws door. Daarnaast geeft hij iedere dag antwoord op de leukste vraag die via de VVD-site (www.vvd.nl) gesteld is.

Vanaf vandaag heeft Mark Rutte ook zijn eigen Hyvespagina (http://mark-rutte.hyves.nl). Hij is binnekort te zien in een filmpje dat speciaal voor de verkiezingen door Hyves is gemaakt. In het filmpje worden verrassende vragen gesteld aan Rutte. Zo wordt hij onder andere uitgedaagd te `speeddaten' via Hyves. Rutte neemt de uitdaging aan; de winnares krijgt een kijkje achter de schermen van de campagne.

Tot slot vindt er een interactieve veilig plaats om een dag mee te lopen met Rutte tijdens de campagne. Vanaf donderdagavond kan er via Ebay geboden worden. Als aandenken krijgt de bieder een paraplu met persoonlijke boodschap van Rutte. De opbrengst van de veiling gaat naar de Dierenambulance in Den Haag, een goed doel dat Mark Rutte zelf gekozen heeft.