Politie Zeeland


---


W-2570-2006 Inbraak in bedrijfsgebouw, Middelburg
Afgelopen nacht werd ingebroken in een bedrijfsgebouw aan de Herculesweg in Middelburg.
Er werden enkele ruiten vernield en er werd computerapparatuur met onbekende waarde weggenomen.

W-2571-2006 Mishandeling in Middelburg
In een horecabedrijf aan de Varkensmarkt in Middelburg werd woensdag omstreeks 23.45 uur een 25-jarige medewerkster door een klant in het gezicht geslagen.
Na een woordenwisseling verzocht zij de man het bedrijf te verlaten. Deze weigerde en sloeg vervolgens de vrouw met een gebalde vuist in het gezicht. Zij hield hier een gezwollen gezicht aan over en ze heeft aangifte gedaan van mishandeling.

W-2572-2006 Kop / staartbotsing in Vlissingen
Op de Sloeweg vonden donderdag om 07.30 uur twee aanrijdingen achter elkaar plaats.
Een 30-jarige Vlissingse automobilist kwam vanuit Vlissingen en moest voor het andere verkeer afremmen. Een achter hem rijdende, 53-jarige plaatsgenote, kon niet tijdig stoppen en er ontstond een aanrijding. Hierachter gebeurde eenzelfde aanrijding omdat een 53-jarige automobilist uit de gemeente Veere voor de eerst aanrijding afremde. Een 20-jarige Vlissingse bestuurder van een bedrijfsauto botste tegen de auto van de 53-jarige. Hierdoor kwam de 53-jarige bestuurder uit de gemeente Veere in aanrijding met de 53-jarige Vlissingse vrouw. Alle auto's raakten beschadigd.

O-2573-2006 Fietser valt in Krabbendijke
Op de Oude Rijksweg bij Krabbendijke is donderdag om 12.00 uur een 21-jarige Roosendaalse fietser gevallen toen hij met het voorwiel van zijn fiets de achterzijde van een voor hem rijdende bromfietser raakte.
Zij kwamen uit de richting van Kruiningen en omdat de bromfietser, een 42-jarige bromfietser uit Roosendaal enigszins slingerde, kwam de fietser in aanraking met zijn achterwiel. Hij viel en werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. De fiets raakte lichtbeschadigd.

Z-2574-2006 Wieldoppen gestolen in Axel
Van een auto, die geparkeerd stond in de Julianastraat in Axel, werden woensdag tussen 14.00 en 18.30 uur allevier de wieldoppen gestolen.
De waarde van een wieldop bedraagt enkele tientallen euro's.

O-2575-2006 Aanhoudingen in Rilland
Op de Gemaaldeweg in Rilland werden donderdag om 15.20 uur een 21-jarige man uit Putte en een 16-jarige man uit Ossendrecht aangehouden.
De politie werd gewaarschuwd door een oogegtuige die de twee met een pistool zag schieten onder de Bathsebrug. Ook gisteren bleken zij daar geweest te zijn. Het wapen was van de 21-jarige man, die hiervan afstand deed. Het pistool en de munitie werden in beslag genomen. De twee mannen werden na verhoor weer in vrijheid gesteld.

---- --