Regionale veiligheidsrapportage gepresenteerd

Op donderdag 5 oktober namen de burgemeesters van Goeree-Overflakkee in het gebouw van het Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Goeree-Overflakkee (ISGO) te Middelharnis de Regionale Veiligheidsrapportage in ontvangst. Het rapport werd op dat moment ook aan de pers gepresenteerd. Als één van de eerste regio's in Nederland is een overzicht opgeleverd van de veiligheidssituatie en worden gemeenten onderling vergeleken.

In de veiligheidsrapportage zijn de resultaten vastgelegd van een veiligheidsonderzoek in alle 22 Rijnmondgemeenten. Het rapport bevat informatie om het regionale en gemeentelijke veiligheidsbeleid te versterken. Zowel subjectieve gegevens (zoals gevoelens en meningen van inwoners) als objectieve gegevens (zoals aantallen aangiften en overtredingen) maken deel uit van het rapport.

Het rapport is te downloaden van de website van de gemeente. U moet echter rekening houden met een langere tijd om het document te downloaden. Met 166 pagina's is de documentgrootte meer dan 4,2 Mb. Om het document te kunnen openen moet het gratis programma Acrobat Reader van Adobe op uw computer staan. U kunt dat programma vinden via de verwijzing op onze linkpagina.

Download de Veiligheidsrapportage Rotterdam-Rijnmond 2006 (PDF, 4,2 Mb)