Politie Noord-Holland-Noord

Mathijs Hendriks vermist

Mathijs Hendriks

Limmen, 05-10-2006 o Sinds woensdagmorgen 4 oktober 2006 omstreeks 08.00 uur wordt de 15-jarige Mathijs Hendriks uit Limmen vermist.

Mathijs verliet rond die tijd zijn ouderlijk huis aan de Kerkweg in Limmen om naar school te gaan. Zijn moeder hoorde hem vertrekken. Later bleken echter zijn schooltas en fiets nog thuis te staan, terwijl Mathijs verdwenen was. Contact met zijn school, het Jac.P.Thijssecollege in Castricum, leerde dat hij daar niet was aangekomen.

Door de politie en familie is uitgebreid in de omgeving gezocht. Hierbij werd ook een helikopter ingezet. Mathijs werd echter niet aangetroffen.

Signalement:

Lengte 1,78 meter, lang slungelig postuur, blanke huidskleur, donkerblond kort haar en acne in het gezicht. Hij ging gekleed in een zwart stoffen jack, vermoedelijk een blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen (Le Coq Sportif).

Eventuele getuigen die Mathijs na woensdagmorgen 08.00 uur hebben gezien of die iets kunnen verklaren over de verblijfplaats of de verdwijning van Mathijs worden verzocht contact op te nemen met de politie in Castricum, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 05-10-2006 20:31 | © Politie Noord-Holland Noord |