Ingezonden persbericht

Persbericht Curacao Dolphin Academy
Willemstad, 5 October September, 2006
Contactpersoon: Annabelle de Clippeleir
Email: annabelle@dolphin-academy.com
Tel: (599-9) 465-8900 - ext. 5104
Tel: (599-9) 461-6666 - ext. 5104
Fax: (599-9) 465-8300

Hilton Curaçao komt met grote sponsering educatieproject Walvissen en Dolfijnen

Het Hilton Curaçao is al enige tijd actief bezig met het K.I.D.S. Charity Program, oftewel Kindness in Donations and Services. Dit programma is speciaal bedoeld voor de kinderen van de door het Hilton "bewoonde" eilanden. Gasten kunnen bij het uitchecken vrijwillig 1 dollar per nacht in het fonds stoppen. Dit bedrag wordt vervolgens besteedt aan lokale projecten voor kinderen. Het project heeft ondertussen wereldwijd aangetoond hoeveel verschil 1 dollar per dag kan uitmaken.

Dit jaar heeft het Hilton Curaçao ervoor gekozen het geld te besteden aan het educatieproject Walvissen en Dolfijnen van de Dolphin Academy. Met maar liefst 10 gesponsorde klassen wordt het Hilton daarmee één van de grootste sponsors van het project.

Natuurlijk verdiende deze sponsering een feestelijke start en de leerlingen van het Coromoto College zorgden vanochtend dan ook voor een warm onthaal. Met een prachtig welkomstbord werden de vertegenwoordigers van het Hilton Curaçao en de Dolphin Academy enthousiast ontvangen.

Na een korte toespraak over het belang van onderwijs over de zee en de dieren die er in leven, was het tijd voor de echte overhandiging van het project.
De leerlingen van de derde klassen, groep vijf, ontvingen hun boekjes en zullen later deze maand op bezoek komen bij het Sea Aquarium.

Met het Educatieproject geeft het Hilton Curaçao meer dan 200 leerlingen van het Coromoto College, Joan Mauritsschool, Elis Juliana School, Krijtschool, Cola Debrot school en Mgr Niewindt College de kans om dolfijnen en het andere leven in de zee te leren kennen en beschermen. Een kans die van groot belang is voor het welvaren van het zeeleven van Curaçao aangezien de leerlingen van vandaag de beschermers zijn van de toekomst.

HOGE RESOLUTIE FOTO'S (3008x2000 pixels, vanaf 2 tot 3.4 MB per stuk)

U kunt de hoge resolutie foto's een voor een uploaden naar uw computer door de volgende links te kopieren naar de adres balk van uw browser. Indien uw email programma het toestaat, kunt u de foto's ook proberen te laden door gewoon op de onderstaande links te klikken. Als de foto's niet laden, stuur AUB een email naar webmaster@dolphin-academy.com

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2006/1005/coromoto-college-1.jpg

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2006/1005/coromoto-college-2.jpg

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2006/1005/coromoto-college-3.jpg

:::::::::EINDE VAN PERSBERICHT:::::::::::

Copyright © 2002-2006 Curacao Dolphin Academy®