MAXDATA introduceert image stabiele pc van nieuwe generatie


MAXDATA FAVORIT STABLE IM BTX M02

ETTEN-LEUR, 20061005 -- De IT-sector staat bekend om de bijzonder hoge snelheid waarmee nieuwe oplossingen worden ontwikkeld. Nieuwe hardwareonderdelen maken het aanpassen van besturingsprogramma's noodzakelijk en kunnen leiden tot tijdrovende en dure aanpassingen aan bestaande software-images. Dit jaagt de bedrijfskosten van pc's enorm op.

Voor professionele gebruikers biedt MAXDATA nu een geschikte oplossing: de MAXDATA FAVORIT STABLE IM BTX M02. Ondernemingen kunnen profiteren van een image stabiliteit van 12 maanden en met de nieuwste chipset-technologie, processoren en voordelen van de BTX-technologie, onderscheidt dit systeem zich van alle andere.

De FAVORIT STABLE I BTX is gericht op professionele gebruikers binnen elke bedrijfsgrootte die de hoogste eisen stellen aan het prestatievermogen, de uitbreidbaarheid en de toekomstzekerheid. De combinatie van de nieuwste generatie chipsets en processoren is een van de voornaamste onderdelen die aan deze eisen tegemoet komen. De Intel® Q965-processor en de Intel® LAN-chipset maken deel uit van het Intel® Stable Image Platform Program (Intel® SIPP). De 12 maanden durende stabiliteit van deze onderdelen en het Intel® besturingsprogramma dragen bij aan het lager aantal systeemspecificaties en een hogere stabiliteit van het software-image. Het voordeel voor ondernemingen: lage kosten voor de hardware-ondersteuning en kortere responstijden.

Krachtige prestaties en een hoge toekomstzekerheid
In vergelijking met de gebruikelijke CPU's bieden nieuwe Dual-Core-processoren tot 40 procent hogere prestaties bij een lager stroomverbruik (tot 40 procent). De Intel® Graphics Media Accelerator 3000 (GMA 3000) biedt een krachtige grafische oplossing die samen met de S-ATA-harde schijven, de DDR 2 Dual Channel RAM en het GBit-LAN bijdraagt tot een uitstekende totaalprestatie van het systeem. Een andere bijzonderheid is de integratie van de DVI- en VGA-uitgang. In de eerste plaats biedt dit de mogelijkheid DVI-monitoren rechtstreeks en zonder extra kaart aan te sluiten en zelfs twee monitoren tegelijkertijd te gebruiken. Bovendien is de FAVORIT STABLE I BTX voorbereid op toekomstige vereisten zoals Windows Vista en 64-bits computing, zodat uw systeem absoluut toekomstzeker is.

Geluidsarm dankzij de BTX-technologie
Ook bij de FAVORIT STABLE I BTX vertrouwt MAXDATA op de nieuwe BTX-technologie. Apparaten met de BTX-technologie onderscheiden zich door hogere prestaties terwijl het geluidsniveau aanzienlijk wordt beperkt. Door de geoptimaliseerde configuratie en het gebruik van een speciale cooler, produceert de pc geluid op een uitzonderlijk laag geluid, zodat u steeds geconcentreerd kunt blijven werken.

"Met de FAVORIT STABLE I BTX kunnen ondernemingen hun IT-kosten onder controle houden terwijl hun productiviteit toch kan blijven toenemen. Hierdoor is de nieuwe pc-generatie van MAXDATA uitstekend geschikt voor alle gebruikers die hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren", aldus Jan Schneider, Business-unit manager MAXDATA PC.

De FAVORIT STABLE I BTX is sinds september 2006 bij speciaalzaken verkrijgbaar als desktop-pc, microtower en miditower.

MAXDATA FAVORIT STABLE IM BTX M02

Standaard configuratie:
Intel® CoreTM 2 Duo E6300 (1,86 GHz, 1066 MHz FSB, 2 MB L2 Cache)
Originele Microsoft® Windows® XP Professional
Microtower in SilverBlackStyle
Intel® Q965 Express-chipset
512 MB DDR2 Dual Channel SDRAM
160 GB S-ATA-harde schijf (7.200 rpm)
Intel® Gigabit LAN 10/100/1000 Mbps
LAN 10/100/1000 Mbps onboard
Geïntegreerde grafische kaart Intel® GMA 3000 tot 256 MB
Intel® High Definition Audio
DVD-ROM
Trusted Platform Module (TPM)
DVI- en VGA-aansluiting
Front-USB, Front-Audio
MAXDATA toetsenbord en optische muis
36 maanden garantie, waarvan de eerste 12 maanden On Site
Advies verkoopprijs voor eindgebruikers excl. BTW: ¤ 725,-


Over MAXDATA:
MAXDATA is een van de voornaamste IT-producenten van Europa. Het concern is op de grootste Europese markten vertegenwoordigd met ondernemingen in negen landen en distribueert zijn producten in veel andere landen. Circa 1.200 medewerkers dragen bij aan het succes van de servers, computers en notebooks van het merk MAXDATA en de Belinea-beeldschermen. Tot de klanten van MAXDATA behoren de Duitse Bondsdag, Deutsche Telekom, WDR en RTL evenals BARMER en Provinzial Versicherung.





MAXDATA Benlux B.V.