Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

MARCO V

combinations 2 tour

vr 6 oktober · Melkweg, The Max · 23:00 uur · 17,50 + lidm.

Marco V, één van `s werelds meest gerespecteerde dance dj's/producers, wordt door velen beschouwd als een muzikaal genie. De Nederlandse artiest is dan ook tot tweemaal toe tot 16e gekozen in de verkiezing van de 100 beste dj's ter wereld. Zijn uitstekende technieken achter de draaitafels, benijdbare productie repertoires, oneindige creativiteit en aansteekbare passie en charisma hebben op vrijwel elk groot dansfestival ter wereld het publiek tot groot enthousiasme kunnen drijven. Zijn nieuwe artiesten-album, 200V, heeft deze reputatie alleen maar versterkt.
Dit album volgde snel na de release van z'n single False Light. Niet alleen kreeg deze naar techno neigende track bijval van elke groot DJ-naam ter wereld, ook kwam hij uiteindelijk terecht op Radio 1's daytime playlist, iets wat maar weinig danceproducers hem kunnen nazeggen. De singels More than a Life Away en Second Bite die Marco in 2005 voor het uitkomen van 200V uitbracht brachten menig dansvloer al in extase. Hetzelfde lot ligt de nog uit te brengen singels als de `groovy trancer' Arpanet en het rockende Red Blue Purple in het verschiet.
Deze recente prestaties volgen nadat Marco zich al danig in de muziekscene had doen gelden. Z'n remixen van Café Del Mar, Godd, In Charge en Simulated hadden een uniek basgeluid, al snel bestempeld als The V-Sound, dat fans van de meest uiteenlopende dansgenres kon bekoren. Deze tracks legden de basis voor Marco's eerste album, Con:Fusion; Nederlands best verkochte dansalbum van 2002 en bekroond met BBMs Best Dance Artist Album Award later dat jaar.
Met een internationaal DJ-rooster dat eruit ziet als een vertrekschema van Schiphol, een stapel eersteklas releases in de pijplijn en de groei van z'n platenlabel In Charge, is 2006 Marco's meest veelbelovende en drukste jaar tot nog toe.



Ingezonden persbericht