Première Cats in nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Van den ende theaterproducties

http://www.musicals.nl

PERSBERICHT

Rotterdam, 7 oktober 2006

Première Cats in nieuwe Luxor Theater Rotterdam

Vandaag 7 oktober vond de galapremière van de musical Cats plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musical is voor het eerst te zien als reizende productie in de 14 grootste theaters. Marco Bakker vertolkt de rol van Oom Deuteromium, Anita Meijer speelt de rol van Grisabella en Anouk van Nes speelt Bomballerien. De rol van Grisabella wordt na Anita Meijer afwisselend gespeeld door Pia Douwes, Vera Mann, Antje Monteiro en Lone van Roosendaal.

Fans en pers waren in grote getale aanwezig om de voorstelling bij te wonen. Na een daverend slotapplaus, waar geen einde aan leek te komen, zorgde een feestband voor een swingende afsluiting van deze avond.

In de musical Cats komen alle katten diep in de nacht samen voor het vieren van het Jubikel Bal. Tijdens dit feest kiest de oudste, wijze kater een kat uit die wordt wedergeboren en zo een nieuw kattenleven krijgt. Elke kat probeert de ander te overtroeven door zich van zijn beste kant te laten zien.

Inmiddels zijn er meer dan 140.000 kaarten verkocht. Cats staat nog tot en met 4 november in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en reist vervolgens af naar de Stadsschouwburg in Nijmegen waar zij van 8 tot en met 19 november 2006 zal spelen.


Noot voor de redactie,