Digitale Gemeente Houten

Meer fietscomfort door drempels stuwmeer

dinsdag 3 oktober 2006 - Bron: Gemeente Houten

Op het Stuwmeer worden de bestaande punaises verwijderd en worden de kruispunten (vrijwel) vlak gestraat met witte klinkers. Ter compensatie komen er tien verkeersdrempels. Op het kruispunt Moerasmeer/Veenmeer komt een fietsplateau. De uitvoering van de werkzaamheden start op maandag 9 oktober. Naar verwachting wordt het werk begin november afgerond.

Tijdens de werkzaamheden geldt voor automobilisten een omleiding via Gletsjermeer en Duinmeer (volg de borden). De trottoirs blijven steeds toegankelijk. Fietsers volgen de omleiding voor het autoverkeer of kunnen met de fiets aan de hand over het trottoir lopen.

Op www.houten.nl/punaises staan onder meer de locaties van de te verwijderen drempels. De voortgang van het werk is te volgen via www.houten.nl/werkenaandeweg.
Neem met vragen over de werkzaamheden tijdens de uitvoering van het werk contact op met de heer B. Jacobs van Openbare Werken, tel. (030) 63 92 173.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).