Post Expo 2006

Amsterdam rai

http://www.rai.nl

Nieuwe technologieën veranderen het gezicht van de postsector!

Loopt uw bedrijf voldoende voor op de technologieën van de toekomst? Of houdt u gelijke tred met alle technologische ontwikkelingen? De populaire Technology Workgroups tijdens Post Expo 2006 zijn een uitgelezen kans om u helemaal bij te laten praten over de toekomst van de postsector tijdens POST EXPO 2006 op 10, 11 en 12 oktober in Amsterdam RAI. Succes verzekerd. Enkele belangrijke onderwerpen die tijdens Post Expo 2006 aan bod komen:

Koerier- en expresdiensten in 2026
Automatiseer- en sorteertechnologieën hebben de afgelopen 20 jaar grote invloed gehad op de ontwikkeling van koeriers- en expresbedrijven. Henny van Boxtel van Vanderlande Industries bespreekt de ontwikkelingen van de komende 20 jaar.

Het postkantoor van de toekomst
Executive vice-president Hoodes van de Escher Groep laat zijn licht schijnen over mobiele en draadloze netwerken, de mobiele postmedewerker, uitbreiding van het retailnetwerk en communicatie in de toekomst.

Kostenverlaging en hogere inkomsten
Ron Wiener, CEO van Document Command Inc., legt uit hoe nieuwe sorteertechnologie leidt tot zowel een verlaging van de leverings- en sorteerkosten van 80% als extra online dienstverlening aan de klanten.

Implementatie van één IT-systeem in een grote organisatie Mats Ekdahl laat zien welke aanpak en strategieën ten grondslag liggen aan een systeem dat Posten, de Zweedse post, heeft ontwikkeld voor voortdurende verbeteringen in een bedrijf met 30.000 medewerkers.

Waarom is briefverkeer met ID-codes zo belangrijk?
Tweede generatie codes worden steeds belangrijker voor het plannen van een infrastructuur voor briefverkeer. Henri Dura, hoofd Marketing en Strategie bij Neopost, presenteert de voordelen van streepjescodes.
Wilt u meer weten over dit driedaagse evenement? Ga dan naar www.postexpo.com/conf.html voor een volledig overzicht van alle Technology Workgroups.

Hier vindt u tevens alle gegevens over het World Postal Business Forum, dat wordt georganiseerd in samenwerking met Universal Postal Union. Op World Postal Business Forum geven CEO's en directeuren-generaal van postbedrijven hun visie over de belangrijkste ontwikkelingen in de sector. Vaak worden op dit forum exclusieve internationale nieuwsfeiten en ontwikkelingen bekendgemaakt. Mede hierdoor is het uitgegroeid tot een bijeenkomst van strategisch belang voor de gehele postsector. Een volledig overzicht van alle exposanten en overige informatie over het evenement is te vinden op www.postexpo.com/home.html

Wilt u meer weten? Neemt u dan contact op met PR directeur Julia Robinson. E-mail: juliarobinson@ukintpress.com; telefoon: +44 (0)1306 743 744.

NIEUW
Tegelijkertijd met Post Expo 2006 vindt nog een tweede evenement plaats: COURIER & PARCEL DESPATCH EXPO. Deze beurs en conferentie is gericht op de technologie en diensten van koeriers-, expres- en pakketbedrijven en logistiek dienstverleners.

De BEURS speelt in op de groeiende behoefte aan informatie over nieuwe technologieën, systemen en diensten voor het hele logistieke proces van koeriers-, expres- en pakketbedrijven, van verpakking tot aflevering.

Tijdens het FORUM komen onderwerpen aan bod zoals afhandeling van pakketten, alternatieve brandstoffen, groen transport, fleet management en RFID.

Ga voor meer informatie naar www.cpd-expo.com/