Bouwen aan vernieuwend ondernemen, 10 oktober 2006

U leest het in de vakbladen, u hoort het van collega's: het moet anders in de bouwsector. Vernieuwender, proactiever, klantgerichter. U bent het daar mee eens. Maar hoe organiseert u die veranderingen op een praktische manier? Deze en vele andere vragen worden beantwoord tijdens 'Bouwen aan vernieuwend ondernemen', het BouwBeter Congres van 2006. Het BouwBeter Congres is uniek in z'n soort. Het is een aantrekkelijke mix van denken en doen. Gepresenteerd door aansprekende mensen uit het vak die hun eigen ervaringen graag met u delen.

Wat kunt u verwachten?
'Bouwen aan vernieuwend ondernemen' kent een gevarieerde opzet. Het ochtendprogramma is plenair van opzet, met keynote speaker Roel Steenbergen en een debat. Het middagprogramma is opgedeeld in tweemaal vijf parallelsessies: workshops, masterclasses en cases, onder leiding van sprekers die even bevlogen als betrokken zijn. U bepaalt wat voor ú interessant is. Aan onderwerpen geen gebrek: van samenwerkingsverbanden tot marketing, van de implementatie van veranderingen tot leren van anderen. Informatie en inspiratie gaan hand in hand. Binnenkort vindt u op deze pagina een link naar het complete programma.

Voor wie bestemd?
'Bouwen aan vernieuwend ondernemen' is hét congres als u op strategisch niveau actief bent in uw bedrijf of organisatie. Van ondernemer tot manager, werkzaam in de woning- of utiliteitsbouw. In welke schakel van de bouwketen u ook werkzaam bent: hier krijgt u een handvat om uw eigen vernieuwing vorm te geven.

'Bouwen aan vernieuwend ondernemen' in details
Het congres wordt gehouden op dinsdag 10 oktober, in Congrescentrum Figi in Zeist. Het begint om 10.00 uur en na de afronding van de tweede parallelsessie (circa 17.00 uur) is er nog tot ca. 18.00 uur een borrel. De deelnamekosten bedragen ¤ 395,- per persoon. Voor iedere volgende deelnemer van uw eigen organisatie ontvangt u ¤ 100,- korting. Wilt u inschrijven? Klik dan op onderstaande link.

Organisatie
Het congres 'Bouwen aan vernieuwend ondernemen' is gelieerd aan BouwBeter, het innovatienetwerk in de bouw. De organisatie is in handen van SBR. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door Arcadis, Bouwfonds MAB Ontwikkeling, BAM Utiliteitsbouw en PSIBouw.