Ingezonden persbericht


Delft, 29 september 2006

Vermogensbeheerder Matrix nu ook in het oosten van Nederland actief

Presentatie voor beleggers op 10 oktober in Ommen over

"Vermogensbeheer zonder praatjes"

"Die klaplopers weten het zelf ook niet" en "Ik kan het net zo goed zelf doen". Na de enorme dalingen van de beurzen wereldwijd en daarmee ook de portefeuilles van particuliere beleggers is het vertrouwen in de sector behoorlijk beschaamd. Terecht, immers men dacht het zuur verdiende kapitaal aan een professional toe te vertrouwen en deze liet het vervolgens voor het grootste gedeelte verdampen. Op de koop toe kreeg men praatjes te horen dat de portefeuille "het beter doet dan de markt". Matrix Asset Management heeft de enorme dalingen wel weten te vermijden. Sterker nog, de portefeuilles zijn volledig in tact gebleven en/of hebben goed geprofiteerd van deze dalingen. Geluk gehad? Zeker niet! Matrix benadert het beheer wetenschappelijk en bespaart de client de praatjes.

Computeranalyses voor een objectieve en consequente beleggingsstrategie

Op dinsdag 10 oktober organiseert Matrix in Hotel De Zon in Ommen een informatie avond, bedoeld voor geïnteresseerde beleggers die meer willen weten over de speciale beleggingsmethodiek van Matrix gebaseerd op het Scientific Wave Count principe. De meeste vermogensbeheerders maken gebruik van fundamentele analyses, die gebaseerd zijn op economische perspectieven en winstontwikkeling van bedrijven. Dit is een erg subjectieve methodiek. De methodiek van Matrix is gebaseerd op menselijk gedrag, dat inzichtelijk wordt gemaakt door de historische koersvorming zeer gedetailleerd in kaart te brengen. Het principe dat hieraan ten grondslag ligt is het herkennen van patronen in koersvorming. In Nederland is dit principe door Matrix verder verfijnd. Bepalend voor deze methodiek is dat deze zeer gedisciplineerd dient te worden toegepast, ontdaan van enige emotie en zonder enige subjectiviteit. Het is een technische/wiskundige analyse die gebruikt maakt van uiterst complexe computermodellen, waarbij de waan van de dag (zoals macrocijfers, oorlogen, speeches van bankpresidenten) geen rol speelt. Dat hoeft ook niet, want de massapsychologische en emotionele handelingen die beleggers drijven zijn reeds in het Scientific Wave Count principe verdisconteerd

Programma 10 oktober in Hotel de Zon

19:30 - Ontvangst

20:00 - Introductie door Dick Otto (Directeur van Matrix Asset Management) over de beleggingsmethodiek

20:45 - Pauze

21:00 - Introductie "Vermogensbeheer door Matrix Asset Management" door Dick Otto

22:15 - Einde

Matrix Assset Management

Matrix is een onafhankelijke vermogensbeheerder die beschikt over een team van deskundige beheerders. Het motto van Matrix is "small is beautiful", een kleinere en efficiënte organisatie met korte lijnen voor snelle beslissingen. In de cultuur en aanpak van Matrix staat het beleggingsresultaat centraal en worden alle activiteiten hierop gericht. Research en een vlekkeloze uitvoering zijn om die reden belangrijker dan marketing of mooie advertentiecampagnes. Een uitstekend beleggingsresultaat zorgt immers voor bekendheid en geeft vertrouwen.

Matrix Asset Management BV (Matrix) is opgericht in 1999 en heeft zich gespecialiseerd in vermogensbeheer en beschikt hiervoor over de vereiste vergunning bij de Autoriteit Financiële Markten. Daarnaast is Matrix ingeschreven als Toegelaten Instelling Euronext en deelnemer aan het DSI (Dutch Security Institute). Meer informatie over Matrix en de beleggingsresultaten is te vinden op www.matrixam.nl


Deelname is kosteloos. Meer details over het programma zijn te vinden op www.matrixam.nl. Ook aanmelding kan geschieden via de website of via tel.nr: 015 - 2154300.

De presentatie vindt plaats in: Hotel De Zon

Voorbrug 1

7731 BB Ommen


---

Noot voor de redactie: Voor meer informatie (

Ingezonden persbericht