Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ayaan maakt serieus kans op Nobelprijs

10 oktober 2006 - Ayaan Hirsi Ali maakt serieus kans om de Nobelprijs voor de vrede te winnen. Dit blijkt uit de meest recente noteringen van het online wedkantoor Unibet. Een gokje op Ayaan levert 40,00 maal de inzet op. Daarmee staat ze hoger genoteerd dan Oprah Winfrey (150,00) en George W. Bush (1.000,00). De Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono maakt met een notering van 3,00 de grootste kans om de meest begeerde Nobelprijs te winnen.

Mensen kunnen via Unibet onder meer wedden op sportwedstrijden, zoals de uitslagen van de wedstrijden in de Eredivisie. Maar nu dus ook op de winnaar van de Nobelprijs voor de vrede. Op vrijdag 13 oktober wordt duidelijk wie zich dit jaar het meest verdienstelijk heeft gemaakt voor de bevordering van de vrede. Naast Ayaan, Oprah en George Bush komen onder meer U2-zanger Bono, Bob Geldof, Amnesty International en Bill Clinton voor in de lijst met kanshebbers. De prijs wordt op 10 december uitgereikt in Oslo.

Over Unibet
Unibet is een online wedkantoor. Het is een beursgenoteerd bedrijf van Zweedse origine. Het hoofdkantoor van Unibet Internationaal staat in Londen. Het business-concept van Unibet staat voor het leveren van verantwoorde online weddenschappen en games van hoge kwaliteit. Unibet biedt gemiddeld 1.000 verschillende weddenschappen per dag. Het bedrijf zet zich in voor verantwoord wedden.

Kijk voor meer informatie op www.unibet.net of www.unibetgroupplc.com

///


Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht