Otis' Gen2 Lift wederom geprezen om voordelen voor het milieu

Otis elevator company

Otis' Gen2 Lift wederom geprezen om voordelen voor het milieu

FARMINGTON, Connecticut, October 10 /PRNewswire/ --

Otis Elevator Company, een afdeling van United Technologies Corp. (NYSE: UTX), heeft de 2006 "Groen Management Excellent Prijs van Korea" gewonnen voor zijn energiebesparende Gen2(R) lift zonder machinekamer. De prijs wordt jaarlijks gepresenteerd door Korea Management Association Registration & Assessments Inc. (KMAR), een lidorganisatie van het Zuid-Koreaanse ministerie van Industrie, Commercie en Energie.

"Wij zijn vereerd dat het Otis Gen2 lift systeem wederom erkenning heeft gekregen voor zijn milieugerichte onderscheidenheid", zei Otis' President Ari Bousbib. "Deze prijs geeft Otis' toewijding weer om schonere en meer efficiënte oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde markt".

Otis' Gen2 lift heeft vele milieuprijzen gewonnen. In 2006 werd de Gen2 lift erkend als één van China's "Top 10 Architectonische Wetenschap en Technologie Prestaties", de meest prestigieuze prijs in China's bouw industrie, en werd benoemd tot één van Spanje's "100 beste ideeën" in de categorie sociale verantwoordelijkheid door 's lands meest toonaangevend business tijdschrift, Actualidad Economica. In 2005 was Otis het eerste liftbedrijf dat de "Prijs voor het het Groene Product" ontving van de Chinese Milieubescherming Stichting, een non-gouvermentele groep die is toegewijd tot het beschermen van het milieu.

De Gen2 lift gepatenteerde bedekte staalkabels en versnellingloze machine hoeven niet gesmeerd te worden, wat het systeem schoner maakt voor het milieu. Bovendien verbruikt zijn versnellingloze, permanent-magnetische machine de helft aan energie in vergelijking met conventionele machines met versnelling.

Otis Elevator Company is 's werelds grootste fabrikant en onderhouder van mensverplaatsende producten inclusief liften, roltrappen en bewegende loopbruggen. Met hoofdkwartieren in Farmington, Connecticut, heeft Otis 60.000 mensen in dienst, biedt producten en diensten aan in meer dan 200 landen en gebieden en onderhoudt wereldwijd 1,5 miljoen liften en roltrappen. United Technologies Corp., gevestigd in Hartford, Connecticut, is een gevarieerd bedrijf dat high technology producten en diensten levert aan de bouw en ruimtevaart industrieën.

Web site: www.otis.com