Time : 15:17:52
Date : 10 October 2006
Sender Name: ACE bank

Durf loont.

ACE bank presenteert vernieuwende aanpak aan Brussels publiek.

Morgen opent de ACE bank een promotiekantoor aan het Muntplein in Brussel. De ACE bank wil in 2007 met een gedurfde aanpak doorbreken op de Belgische markt.
ACE bank gaat voor investeringsvrijheid, en kan daardoor een maximaal rendement geven op haar spaar- en beleggingsproducten. Tegelijk zal ze in de klantenservice breken met de oubollige bankkantoorstijl.

ACE bank wil zich met een gedurfd profiel positioneren op de Belgische markt. Die strategie wordt vandaag toegelicht door Mr. Hayes, gedelegeerd bestuurder van ACE bank:

"Een groeiende groep spaarders en beleggers is de hetze omwille van investeringskeuzes moe. Voor ACE bank kan alles wat mag. We investeren bewust ook in sectoren zoals 'energie' of 'luchtvaart en defensie', die andere banken in toenemende mate links laten liggen. Zulke sectoren "maatschappelijk onverantwoord" noemen is niet alleen economisch onzinnig, het is ook beledigend. We gaan voor investeringsvrijheid en zijn een financiële instelling voor durvers. Want durf loont."

In 2007 lanceert ACE bank een eigen gamma aan producten op de Belgische markt. Die producten zullen overtuigen door hun eenvoud en spectaculair rendement. Steve Smith, communicatieverantwoordelijke van ACE bank België zegt daarover:

"Momenteel verdwalen veel bankklanten tussen honderden ondoorzichtige en onaantrekkelijke formules. ACE bank gaat voor een sterke marketing van een beperkt aantal topproducten. We geloven dat jongvolwassenen de vernieuwing van ACE bank zullen appreciëren. Bij ons geen vierdubbel glas, kleine lettertjes of een stijve bedoening. Wel een relaxte sfeer met een persoonlijke service, zelfs voor de kleine belegger."

Heel oktober is de lounge van ACE bank op de hoek van het Muntplein en de Schildknaapsstraat geopend. Bezoekers maken er kennis met de vernieuwde aanpak van de bank. Ze kunnen er deelnemen aan een beleggingsspel en 1000 euro winnen. De pers kan op aanvraag een bezoek brengen, om de innovatie in de bankwereld te leren kennen.

Einde persbericht

Contact Steve Smith
head communications ACE bank België:
0486/884940


*Mr. S. Hayes (°1951), startte zijn loopbaan bij het auditkantoor Ernst&Young en stapte vervolgens over naar Citibank. Hij combineerde zijn functie van head van de Corporate Division met een sterke interesse in product- en dienstinnovatie. In 2004 werd hij aangetrokken om de marktintroductie van ACE bank voor te bereiden.


*ACE bank is een private bank die in 2007 tegelijk in zes landen van de Europese Unie wordt gelanceerd.