Ingezonden persbericht


Persbericht 10-10-2006

Greenberry lanceert eerste virtuele huizenbezichting

Internetbureau Greenberry dat zich onder andere specialiseert in online applicaties voor makelaars, heeft een nieuwe toepassing gelanceerd voor huizenzoekers. Met de virtuele bezichtiging kunnen huizenzoekers via internet een huis bekijken zoals ze dat zouden doen tijdens een 'echte' bezichtiging. Aspecten die bij een bezichtiging van belang zijn zoals sfeer, uitstraling en een persoonlijke toelichting van een makelaar komen hierbij aan bod. De huizenzoeker kan de makelaar een verhaal laten vertellen over de achtertuin, slaapkamer, of een andere ruimte naar keuze. Omdat bezoekers het normaliter moeten stellen met een aantal foto's en beschrijvingen, krijgt men nu de interessante achtergronden van een woning op een aantrekkelijke manier gepresenteerd.

In samenwerking met Kerckewijck makelaardij - specialist in het hoog segment - heeft Greenberry de virtuele makelaar gelanceerd voor een trendy woning in Rhenen. Directeur makelaar Theo Pijnappel vertelt op www.vandeventerstraat29.nl uitgebreid over de bijzondere aspecten van de woning en geeft daarmee een nieuwe dimensie aan de makelaardij.

Voor zowel de verkoper van de woning als voor de makelaar biedt de applicatie voordeel. Mogelijke kopers krijgen een beter en persoonlijker beeld dat normaliter alleen via een 'echte' bezichting mogelijk is.

De makelaarsbranche lijkt steeds vaker gebruik te maken van vernieuwing en internet. Recentelijk ontstond er commotie rond makelaarsland.nl vanwege de 100% internet aanpak waardoor men met vaste, lage courtages kan werken. Ook zoekallehuizen.nl kwam recent in het nieuws in verband met het zogenaamde 'deeplinken' van het huizenaanbod van Funda.

Naast deze toepassing koppelt Greenberry ook satellietbeelden aan het huizenaanbod van makelaars via Google Maps. Net als de virtuele makelaar krijgt de bezoeker hiermee een kwalitatief beter beeld van mogelijk interessante woningen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Greenberry
J.W. van Beek
Tel. 030 2737 425
E-mail: jan-willem.van.beek@greenberry.nl Web: www.greenberry.nl


---- --