Gemeente Berkel en Rodenrijs


Nieuw zwembad Lansingerland
Zwembad Lansingerland Achter de schermen zijn de 3B-gemeenten volop actief aan het werk om de bouw van het nieuwe zwembad van Lansingerland voor te bereiden. In eendrachtige samenwerking wordt momenteel samen met de winnaars uit een Europese aanbestedingsprocedure een schetsplan opgesteld dat een beeld moet geven hoe dat zwembad er straks uit gaat zien. Het nieuwe zwembad krijgt een plek in het toekomstige Landscheidingspark tussen de HSL en het "Berkels Dijkje" en is bereikbaar vanaf de Berkelseweg.

Op de beoogde locatie zal binnenkort een bord worden geplaatst, waarop het nieuwe zwembad wordt aangekondigd. De komende periode zullen de zwembadplannen worden uitgewerkt. Als de nieuwe gemeenteraad van Lansingerland begin 2007 goedkeuring verleent aan de plannen en definitief geld voor de realisatie ervan beschikbaar stelt, wordt rond de zomer van 2007 begonnen met de bouwwerkzaamheden.

Afhankelijk van ondermeer het verloop van de bouwvergunningprocedure en het bouwproces wordt opening van het nieuwe zwembad voorzien in het najaar van 2008.

Voor meer detailinformatie over de stand van zaken met betrekking tot de ontwikkelingen rond de realisatie van het nieuwe zwembad verwijzen wij u naar de websites van de B-gemeenten.

Lees ook: Stand van zaken ontwikkeling nieuw zwembad Lansingerland

Laatste wijziging website: 10 oktober 2006
Copyright © 2003-2006 Gemeente Berkel en Rodenrijs