Uphantis benoemd tot SAP Business Channel Partner voor middelgrote bedrijven in de foodsector

Ede, 11 oktober 2006 - Na iets meer dan een jaar na de oprichting is Uphantis reeds benoemd tot SAP Business Channel Partner. Het partnership betreft de verkoop en implementatie van SAP-software ten behoeve van middelgrote bedrijven in de foodsector.

"SAP stelt een aantal eisen aan het partnership op het gebied van SAP-kennis, verkoop- en implementatievaardigheden, en ook gedrevenheid, wat tot uiting moet komen in een businessplan", zegt Henny Hurkens, financieel directeur van Uphantis. "We hebben een aantal mensen dat op SAP-gebied zijn sporen heeft verdiend in de foodsector, zodat we aan de eisen van SAP konden voldoen. Door de combinatie van onze branchekennis en onze technologiekennis hebben we bovendien een uitstekende uitgangspositie binnen de foodsector, waar onder meer ketenintegratie van groot belang is."

De kennis van Uphantis van de foodsector heeft ook geleid tot een subsidie van rijksoverheid om tot oplossingen te komen voor de integratieproblematiek binnen de foodsector. Hierbij gaat het met name om 'tracing and tracking' binnen de ketens met het oog op de voedselveiligheid.

Over Uphantis
Uphantis levert diensten op het gebied van managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Uphantis, opgericht in september 2005, heeft vestigingen in Ede en Sittard en telt op dit moment 80 medewerkers.

Ingezonden persbericht