Ingezonden persbericht


congres De toekomst van de eerstelijnsgezondheidszorg in Europa

Wat is de toekomst van de eerstelijnszorg na Prinsjesdag? Op 11, 12 en 13 oktober 2006 wordt in Utrecht op het congres De toekomst van de eerstelijnsgezondheidszorg in Europa daarover gesproken. Onder de sprekers bevinden zich professor dr. Jan de Maeseneer, Leo Kliphuis van VWS, Angela Coulter en professor dr. André Knottnerus. De organisatie is in handen van LVG (Landelijke Vereniging Georganiseerde eerste lijn), Nivel, Juliuscentrum UMC Utrecht, INIC (International Netwerk of Integrated Care) en het European Forum for Primary Care. Graag willen wij de vakpers uitnodigen daarbij aanwezig te zijn.

Op 11 oktober wordt het congres geopend in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht waarna de dag verder is ingevuld met het bezoeken van verschillende gezondheidscentra in Utrecht en omgeving. Op 12 en 13 oktober staan verschillende workshops en lezingen op het programma in het Educatorium op De Uithof in Utrecht. Meer informatie over het congres als ook het programma kunt u vinden op www.futureofprimarycare.com.

Mocht u naar deze conferentie willen komen, gelieve u zich van te voren aan te melden bij het congressecretariaat, g.poot@fbu.uu.nl, 030 2532728. Op 11, 12 of 13 oktober kunt u dan, op vertoon van uw perskaart, bij de registratiebalie een badge ophalen.

Met vriendelijke groet,
Germaine Poot

G.C. (Germaine) Poot

Universiteit Utrecht

Facilitair Bedrijf Utrecht
Congresbureau
Postbus 80125, 3508 TC Utrecht
Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht
(afwezig op woensdag)
T 030 - 253 5479
F 030 - 253 5851
E g.poot@fbu.uu.nl
W www.fbu.uu.nl

FBU, DAT PAST