Ingezonden persbericht


Persbericht ­ 11 oktober 2006

Pro Evolution Soccer 5 en Need For Speed Most Wanted als extra toernooien tijdens komende GameVillage Party

Nijmegen, 11 oktober 2006 ­ Op verzoek van de bezoekers van de populaire gamesite GameVillage zijn er twee toernooien toegevoegd aan de GameVillage Party van zondag 22 oktober. In een peiling op de GameVillage Community kwam naar voren dat de bezoekers de bekende games Pro Evolution Soccer 5 en Need For Speed Most Wanted in toernooivorm tijdens de party wilden spelen. De winnaars van de toernooien staan mooie prijzen te wachten; welke prijzen dat zijn wordt nog bekend gemaakt via de website. Inschrijven voor deze en de andere toernooien is mogelijk via www.gamevillage.nl/party

GameVillage houdt op zondag 22 oktober de GameVillage Party 4: Warhammer Dark Crusade Edition in de GameSyndicate in Den Haag (Scheveningen). Tijdens deze party kunnen gamers kennis maken met de nieuwste games en deelnemen aan diverse toernooien met fantastische prijzen. Dit keer wordt zelfs de nieuwe Wii-console van Nintendo verloot onder alle aanwezige bezoekers.

De voorbereidingen voor de party zijn in volle gang. Diverse uitgevers hebben reeds hun medewerking toegezegd in het beschikbaar stellen van goodies en prachtige prijzen voor de toernooien. De logo's van deze uitgevers zijn te vinden in de linkerbovenhoek van de voorpagina van GameVillage.

OVER GAMEVILLAGE
GameVillage is een website over computer- en consolespellen voor iedereen. Jong, oud, man en vrouw, iedereen kan er terecht die ook maar iets met games te maken heeft. Je wordt er snel geholpen als je bent vastgelopen in een spel en je ontmoet er ook anderen die dezelfde interesses hebben. De website is makkelijk te navigeren en biedt je veel mogelijkheden om aan informatie over spellen te komen of berichten te plaatsen op de vele community forums. Je kunt er niet alleen discussieren over je favoriete gameconsole, maar zelfs meedoen aan de vele spelletjes en toernooien die er worden georganiseerd. Als je je registreert als lid van de website kun je ook nog eens gebruik maken van het gegarandeerde virusvrije GV Mail, een gratis interne e-mail dienst. Ook zijn er als lid nog vele andere voordelen, zoals het bestellen van games met korting in de GameVillage Shop. Om je snel te registreren net als die andere ruim 120.000 leden surf je direct naar www.gamevillage.nl/register.php

OVER WARHAMMER 40K DARK CRUSADE
De nieuwe Warhammer game van THQ komt de week na dit event uit, reden dus om de game op de party al eens wat nader te bekijken. Warhammer 40K Dark Crusade is een expansion pack die stand-alone te spelen is. Iedereen kan 'm dus checken, of je de vorige Warhammer 40K game hebt of niet. In Dark Crusade beland je in een wereld vol met enorme vechtmachines en alien-rassen. De aankomende game bevat nieuwe units en de mogelijkheid om als één van de zeven 'races' te spelen in multiplayer games. Voor meer info en trailers: check www.dow-darkcrusade.com.

OVER THQ
THQ Inc. (Nasdaq: THQI), is een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van interactieve entertainment software. Het bedrijf ontwikkelt producten voor alle populaire game systemen, personal computers en draadloze toepassingen. Het hoofdkantoor van THQ is gevestigd in Los Angeles Country in Californië. De producten worden verkocht via een wereldwijd netwerk van vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Spanje, Korea en Australië. Voor meer informatie over THQ en de producten: www.thq.com en www.thqwireless.com.

===========================================
Noot voor de redactie,