Ingezonden persbericht


Persbericht

NIEUW JASJE HAAGSE POP SERVER

Den Haag, 11 oktober 2006

De website van de Haagse Popserver heeft een nieuwe vormgeving gekregen. Precies een jaar na de start van de Haagse Popserver gaat deze internetbibliotheek voor de Haagse popmuziek een nieuwe fase in. Er is inmiddels een flinke hoeveelheid informatie te vinden op de website. Van bandbiografieën tot festivaloverzichten en van de nieuwste Haagse Cd's tot en een compleet podiumoverzicht en veel relevante links.

Tevens wordt intensief samengewerkt met de redactie van het internetmagazine 3voor12 Den Haag. Op deze site staan iedere dag nieuwe artikelen, concertrecensies, festivalverslagen en interviews met regionale popartiesten. Regelmatig worden concerten en festivals live via de Haagse Popserver uitgezonden. Aanstaande vrijdag zal het Haags Popdebat live worden gestreamed tussen 20.00 uur en 22.00 uur.

Tevens zal de Popweek finale live vanuit het Paard van Troje worden uitgezonden op zaterdag 21 oktober via de Haagse Popserver. Bands, podia, festivalorganisaties en eigenlijk iedereen die iets met de Haagse popmuziek te doen heeft en iets te melden heeft kan info mailen naar de Haagse Popserver. De gestuurde (relevante) informatie wordt kosteloos op de website geplaatst.

De info kan gestuurd worden naar redactie@haagsepopserver.nl, Haagse Popserver. Demo's kunnen naar: Haagse Popserver, Riviervismarkt 5, 2513 AM Den Haag.

De Haagse Popserver is een initiatief van het Haags Pop Centrum en de gemeente Den Haag en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Den Haag, afdeling cultuur en de bestuursdienst en Fonds 1818

Voor meer info: Remco van der Ham, redacie@haagsepopserver.nl Telefoon: 070-3457457