Senternovem


Praktijkdag voor overheden Werk maken van duurzaam inkopen

Aanvangsdatum

12-10-2006

Of het nu gaat om groene stroom, eerlijke koffie, duurzaam bouwmateriaal, energiebesparing bij openbare verlichting, energiezuinige kantoorapparatuur, duurzaam wagenpark, schone kleren of biologische catering, steeds meer overheden maken werk van duurzaam inkopen. De twaalf Provinciale Milieufederaties, Stichting Natuur en Milieu, Milieudefensie, Vereniging Klimaatverbond Nederland, Fair Procura, FSC Nederland en COS Nederland nodigen bestuurders en beleidsmedewerkers van (semi-)overheden uit voor de praktijkdag Werk maken van duurzaam inkopen.

De praktijkdag vindt plaats op 12 oktober 2006 in de Hanzehof te Zutphen. Pieter van Geel opent de dag en het programma bestaat uit diverse praktijkgerichte workshops (gericht op beleid én uitvoering), een informatiemarkt, een biologische proeverij en een prijsuitreiking aan de best scorende gemeente op de duurzaam-inkopen-meetlat (zie www.duurzaamheidsmeter.nl).

Doelgroep

De praktijkdag is bedoeld voor bestuurders en beleidsmedewerkers van overheden (rijk, provincies, gemeenten, waterschappen). Natuurlijk zijn ook vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties en bedrijven die werk (willen) maken van duurzaam inkopen van harte welkom. Want juist deze kruisbestuiving tussen overheid, bedrijven en maatschappelijk initiatief is zeer waardevol!

Locatie

Hanzehof, Zutphen

Toegangsprijs

50 euro of 25 euro voor leden van het Klimaatverbond en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties.

Contact

Meer informatie over de dag en aanmelding vindt u op www.duurzaaminkopendag.nl.
Wijzigingsdatum | 07-07-2006