Amsterdam RAI

Datum: 10 oktober 2006


- Persbericht -

CREDIT EXPO 2006 IN AMSTERDAM RAI

Op 12 en 13 oktober staat Amsterdam RAI in het teken van debiteurenbeheer tijdens de tweede editie van Credit Expo. Deze vakbeurs biedt een compleet overzicht van trends en ontwikkelingen in de markt voor credit management.

Credit Expo 2006 wordt, aanhakend op de maatschappelijke ontwikkeling dat rekeningen steeds later of helemaal niet worden betaald, georganiseerd door Amsterdam RAI in samenwerking met de Vereniging voor Credit Management.

Oplossingen voor debiteurenbeheer
De vakbeurs biedt inzicht in structurele oplossingen voor debiteurenbeheer waardoor ondernemers meer grip krijgen op het realiseren van tijdige betaling. Circa 40 toonaangevende bedrijven presenteren tijdens Credit Expo actualiteiten en trends op het gebied van Credit Management.

Credit Expo telt daarnaast ruim 50 seminars over actuele onderwerpen als internationale incasso, e-billing en werkkapitaalmanagement. Tevens geven tal van bedrijven waaronder DELL, Ballast Nedam en DHL inzicht in de wijze waarop zij succesvol zijn met Cash & Credit Management.

Meer informatie over Credit Expo 2006 is te vinden op www.creditexpo.nl.

Persaccreditatie
Accreditatie vindt plaats in de organisatiekamer van de Diamond Lounge. Op vertoon van een geldige perslegitimatie, ontvangt u een persbadge en (indien nodig) een uitrijkaart voor RAI-garage/parkeerterrein. Met de persbadge heeft u vrij toegang tot de beurs.

Vragen?
Voor al uw vragen kunt u terecht bij de afdeling Press & PR, Pim van Houten, telefoon 020 - 549 2225, fax 020 - 644 5059, e-mail: p.v.houten@rai.nl.

Afdeling Press & PR, Amsterdam RAI, Pim van Houten,
tel. 020 - 549 2225