CDA

id=1006] 12 oktober 2006 - Nieuws -
De Nerée: Kabinet heeft belofte waargemaakt

'De lasten voor het bedrijfsleven zijn het afgelopen jaar gedaald en met het aangenomen wetsvoorstel 'Werken aan winst' worden bedrijven en ondernemerschap verder gestimuleerd', aldus Tweede Kamerlid Frans de Nerée tot Babberich. âHet kabinet heeft hiermee haar belofte waargemaakt.â

De Neree: 'Tijdens de economische recessie was het voor iedereen te merken dat het slecht ging met de economie. Het kabinet heeft toen belooft dat wanneer het beter zou gaan de lasten voor particulieren en bedrijfsleven zouden worden verlicht. Voor huishoudens zijn al verschillende maatregelen genomen en iedereen gaat er het komende jaar dus op vooruit. Door 'Werken aan Winst' is ook voor ondernemers en MKB'ers de beloofde lastenverlichting gerealiseerd'.

CDA'er De Neree irriteerde zich er aan dat de PvdA zich deze week in eens druk maakte over de lasten van het bedrijfsleven, terwijl die partij de belastingen voor ondernemers wil verhogen en tegen de lastenverlichtingen in 'Werken aan Winst' stemde 'Het is schandalig dat de PvdA nog geen maand geleden keihard zei dat er geen lastenverlichting moet komen voor Nederlandse bedrijven en dan nu ineens net doet of ze hier wel voor is. Dat is niet geloofwaardig en bovendien niet zo eerlijk', aldus De Neree.

---