Radio Moonlight vanaf nu ook op kabel in Friesland

Moonlight media

Radio Moonlight vanaf nu ook op kabel in Friesland

12 oktober 2006 - Radio Moonlight, de snelst groeiende radiozender van Nederland, is vanaf half oktober 2006 ook te beluisteren via de kabel in Friesland. Radio Moonlight is een opmerkelijke zender die via de kabel (en via de livestream op www.radiomoonlight.nl) een geweldig enthousiast publiek dagelijks laat genieten van streekgebonden artiesten, de laatste nieuwtjes uit de regio en muziek & achtergrondinformatie waar de mensen van houden. Met de nadruk op Nederlandstalig en laagdrempelig.

Radio Moonlight is van lokale zender uitgegroeid tot de grootste kabelzender van het Noorden. Vanaf januari 2005 werkt men met een team van 50 mensen als legaal radiostation met een gevarieerd programma met 7 dagen per week (24 uur per dag) live gepresenteerde muziekprogramma's en in ieder regio het eigen regionieuws.

Radio Moonlight is er trots op de zender voor elke generatie te zijn. Dat is het uitgangspunt en de resultaten wijzen uit dat zij hier in slagen. De luisteraars van Radio Moonlight zijn buitengewoon betrokken. Het contact met de deejays is erg persoonlijk. Dagelijks ontvangt Radio Moonlight honderden e-mails, reacties op de websites en telefoontjes van fans.

Radio Moonlight heeft een breed en geïnteresseerd publiek en zendt op dit moment al uit op de kabel in Twente. En vanaf half oktober komt daar Friesland bij, gevolgd door Limburg en Brabant vanaf 1 januari 2007. Daarmee is Radio Moonlight al in ruim meer dan 1 miljoen huishoudens te ontvangen.

Radio Moonlight is via kabelexploitant Essent te beluisteren op frequentie 92.5 FM in: Bolsward, Franekeradiel, Gaasterlân-Sleat, Harlingen, Het Bildt, Lemsterland, Littenseradiel, Nijefurd, Ooststellingwerf, Opsterland, Skarsterlân, Sneek, Terschelling, Vlieland, Weststellingwerf, Wûnseradiel en Wymbritseradiel.

Stem uw radio eens af op frequentie 92.5 of bezoek www.radiomoonlight.nl en ervaar wat Radio Moonlight anders maakt dan alle andere radiozenders.


---
Noot voor de de redacties

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:
Radio Moonlight
Cindy Pruim
Telefoon 0591-357747
info@radiomoonlight.nl
www.radiomoonlight.nl