SuperCenter: waardig alternatief voor zelfbedieningsgroothandel


SCHIPHOL, 20061012 -- Voorheen vonden veel bedrijven het prettig om hun producten in te kopen bij de zelfbedieningsgroothandel. De tijden zijn echter veranderd en het efficiënt omgaan met tijd is een steeds belangrijkere rol gaan spelen in het bedrijfsleven. SuperCenter biedt Nederland dan ook een waardig alternatief voor het doen van inkopen bij de reguliere zelfbedieningsgroothandel.

Met haar unieke assortiment is SuperCenter Nederlands eerste groothandel in kantoorartikelen en horecagrootverbruik. "Ons assortiment telt inmiddels meer dan 100.000 artikelen waarvan wij ruim 20.000 artikelen online te koop aanbieden", aldus Tristan Leeuwestein, algemeen directeur van SuperCenter.

SuperCenter onderscheidt zich door haar dienstenpakket volledig af te stemmen op de wens van de klant. Sales Managers van SuperCenter komen op aanvraag bij de onderneming op bezoek. "In de eigen vertrouwde omgeving van de klant stellen onze Sales Managers het assortiment volledig naar wens van de klant samen. Hierbij wordt onder andere gekeken naar de huidige bedrijfsprocessen zoals de inkoop om te zien op welke wijze er nog meer voordeel voor de klant te behalen valt", aldus Leeuwestein.

De klanten van SuperCenter zijn ook niet langer gebonden aan de leverschema's van hun voormalige leveranciers. SuperCenter past haar leverschema's aan om de klant een zo sluitend mogelijke dienstverlening te kunnen bieden. Variabele afleveradressen met één factuuradres zijn voor deze groothandel dan ook geen probleem.
Zo flexibel als de administratieve afhandeling verloopt, zo wordt ook het assortiment dagelijks uitgebreid met producten waar vanuit de markt grote vraag naar is. "Sinds kort hebben wij vending automaten en opvouwbaar en stapelbaar horecameubilair in ons assortiment opgenomen", vult Leeuwestein aan. "Voor de komende feestdagen kan men ook bij ons terecht voor alle Sinterklaasartikelen en kerstgeschenken. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze klanten niet hoeven te gaan shoppen. Dat gaat immers ten koste van de efficiëntie en productiviteit. SuperCenter is een partner in business. Wij doen het zoekwerk en de klant kan zich hierdoor volledig op haar core-business richten. Daarom is onze slogan: SuperCenter, in één klik alles geleverd!"

Meer informatie:
www.supercenter.nl





SuperCenter