Ingezonden persbericht

Limoengroen, hemelsblauw, magenta en 22 andere sprankelende kleuren

Nieuwe showroom voor Montis in Dutch Design Center

Utrecht, oktober 2006... Meubelmerk Montis opende in het toonaangevende Dutch Design Center (DDC) in Utrecht - hét interieurcentrum van Nederland ­ onlangs een nieuwe showroom. Montis presenteert hier zowel klassiekers als nieuwe zitmeubelen, en maar liefst 25 nieuwe leerkleuren, uitgevoerd in een hoge kwaliteit leder.

Nieuwe leercollectie: nieuwe kleuren
De nieuwe leercollectie van Montis heeft een gewaagd en trendgevoelig kleurpalet. Waaronder hemelsblauw, limoengroen, custard en knal rood. Ook poedertinten zijn doorgevoerd in bijzondere leerkwaliteiten zoals Highland en Santana (zie bijlage). In de nieuwe showroom in het Dutch Design Center worden de nieuwe kleuren getoond op de Montis-klassiekers en de nieuwe ontwerpen van dit jaar.

Zitballen en Miss Judith
Naast de nieuwe kleuren presenteert Montis in het Dutch Design Center de nieuwste zitmodellen. Fauteuil Turner (ontwerp Niels Bendtsen), zitballen uit de reeks Playtime (ontwerp Studio Job), kruk Miss Judith (ontwerp Studio Demakersvan) en eettafelbank Piano en stoel Floris (ontwerp Gijs Papavoine) zijn hier te zien.

Dutch Design Centre
In de Pastoefabriek is het 25-jarige designcentrum enorm uitgebreid. Naast Montis maken meer dan 30 andere nationaal en internationaal toonaangevende merken gebruik van deze bijzondere locatie. Consumenten, detaillisten en architecten vinden er de nieuwste collecties op het gebied van wonen. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, elke eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur. Kijk ook op
www.dutchdesigncenter.nl