Gemeente Soest

Wethouder de Haanschool

Datum: 04/10/2006

Informatiebijeenkomst over ontwerp woningen

locatie Wethouder de Haanschool

Op vrijdag 13 oktober 2006 presenteren de architect en de ontwikkelaar de ontwerpen voor de woningen op het schoolterrein van de Wethouder de Haanschool in Soesterberg.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in de ontmoetingsruimte van De Drie Eiken aan het Dorpsplein en begint om 19.00 uur. Op de avond worden de plannen tweemaal gepresenteerd en toegelicht. De eerste start om 19.15 uur en de tweede om 20.30 uur.

Voor de zomer hebben veel Soesterbergers de inloopbijeenkomst bezocht, waar de planvisie voor het nieuwe Dorpsplein te zien was. Schetsen en foto's gaven een beeld van de sfeer die het Dorpsplein gaat krijgen. Met de reacties op de planvisie in zijn achterhoofd heeft de architect de plannen voor de locatie Wethouder de Haanschool verder uitgewerkt.

De ontwerpen die 13 oktober worden gepresenteerd betreffen alleen de locatie Wethouder de Haanschool. De planontwikkeling voor het terrein tussen de Plesmanstraat en de Generaal Winkelmanstraat moet nog beginnen.

Wel worden tijdens de informatiebijeenkomst op 13 oktober onder andere de verwachte bouwhoogte- en volume gepresenteerd. Daarbij wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met de lichtinval op het Dorpsplein.

© 2004-2006 Gemeente Soest - Disclaimer