Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

THEMA TIJDENS HERFSTVAKANTIE: 'HERFST IN DIERENRIJK EUROPA'

Een kijkje achter de schermen van 14 oktober tot en met 22 oktober

Mierlo, dinsdag 3 oktober 2006 - Dierenrijk Europa organiseert gedurende de herfstvakantie, van zaterdag 14 oktober tot en met zondag 22 oktober, speciale activiteiten. In het kindvriendelijke dierenpark in Mierlo (nabij Eindhoven) krijgen bezoekers tijdens 'Herfst in Dierenrijk Europa' de kans om een kijkje achter de schermen te nemen, worden de dieren extra verwend tijdens voederpresentaties en zorgen berberaap Pico en ijsbeer Sven voor vrolijk vermaak.

Dierenrijk Europa in Mierlo staat tijdens de herfstvakantie in het teken van het thema 'Herfst in Dierenrijk Europa'. Ronald van den Hurk, vestigingsmanager van het park: "Tijdens de vakantieweek worden de dieren extra verwend met lekkere hapjes. Bezoekers hebben onder andere de kans om een kijkje te nemen in de keuken waar die hapjes worden klaargemaakt. In deze keuken ziet de bezoeker ook hoeveel honderden kilo's aan fruit en groente wekelijks worden verorberd door ijsberen, zeehonden, wisenten en alle andere dieren".

Voederpresentaties
Ook berberaap Pico en ijsbeer Sven, de characters van het dierenpark, zijn tijdens de herfstvakantie aanwezig om deze feestelijke week extra op te vrolijken. Bezoekers van Dierenrijk Europa kunnen met deze 'dieren' op de foto en kinderen mogen handjes schudden met de eigenwijze berberaap en de stoere ijsbeer. Tijdens de voederpresentaties komen bezoekers alles te weten over de dieren en kunnen zij ook vragen stellen aan de dierverzorgers. Meer informatie over Dierenrijk Europa is te vinden op www.dierenrijkeuropa.nl.
---



Ingezonden persbericht