Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 12 oktober 2006

'Veronica's Klunen met Sterren' aanstaande zaterdag in Den Haag!

'Veronica's Klunen met Sterren' is aanstaande zaterdagmiddag in Den Haag. Op deze dag gaat Radio Veronica-DJ Patrick Kicken met 30 BN'ers klunen om zoveel mogelijk geld op te halen voor de CliniClowns.

Het evenement 'Klunen met Sterren' wordt gehouden tussen 14.00 en 17.00 uur en is gratis toegankelijk voor publiek. Alle kluners en BN'ers zullen in groepen proberen om zoveel mogelijk rondes te klunen op het professionele kluunparcours. Tussen de kluunrondes door zijn er optredens van onder anderen Albert West, Heeren van Oranje met Bert Heerink, Peter Groot Kormelink, Erik Mesie en van Dario. Na afloop van het klunen kan men tot 21.00 uur feesten tijdens de Veronica's 80's & 90's Hits DJ Tour met DJ Erwin Peters.

Gistermiddag heeft Nederlands A1 GP-coureur Jeroen Bleekemolen zijn medewerking toegezegd aan dit unieke evenement. Daarnaast doen BN'ers mee als Barbara de Loor, Tim Coronel, Arie Ribbens, Roderick Veelo, Henk Bres, Arend Langenberg, de Veerkampjes, Toine van Peperstraten, 'Big Brother' Bart, Mari Carmen Oudendijk, Johan Vlemmix en Dione de Graaff.

Aankomend weekend is het openingsweekend van de geheel vernieuwde Uithof. Daarom bieden zij een exclusieve schaatsclinic aan verzorgd door Olympisch schaatster Barbara de Loor. Deelnemers kunnen zich hiervoor opgeven. De opbrengst van deze clinic wordt gedoneerd aan de CliniClowns.

Dit initatief wordt ook ondersteund door De Uithof, Holiday on Ice en Smart Center Utrecht.

Kicken Wordt Wakker!
Dé ochtendshow van Radio Veronica, 'Kicken Wordt Wakker!' is iedere werkdag van 05.00-09.00 uur te horen bij het station met de beste 80's & 90's hits.

Radio Veronica
Radio Veronica, onderdeel van de Sky Radio Group, is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Sven, Peter Teekamp en DJ Silverius in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.



Ingezonden persbericht