Ingezonden persbericht

P E R S B E R I C H T

Hardenberg, 12 oktober 2006

Tijdens nieuw feest 'I LOVE THE 90'S'

2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR IN PODIUM

Hardenberg-, Podium Hardenberg organiseert zaterdagavond aanstaande "I LOVE THE 90'S". Een kakelverse muziekfeest voor iedereen die iets heeft met de muziek uit the 90's. De allerbeste muziek en live on stage: 2 BROTHERS ON THE 4TH FLOOR. Begin jaren negentig scoren de broers Martin & Bobby Boer onder de naam 2 Brothers on the 4th Floor hits als Can't Help Myself en Turn Da Music Up. Na acht succesvolle jaren houdt 2 Brothers On The 4th Floor er begin 2001 officieel mee op. Maar de vraag in clubs en concertzalen blijft!

Op initiatief van Busby Media besluiten DesRay en D-Rock begin dit jaar tot een éénmalige 'reunitetour' met 2 Brothers On The 4th Floor. Zaterdag 21 oktober is de groep in originele bezetting te gast in de Theaterzaal van Podium Hardenberg. Alle Top 10 hits nog één keer op rij! En alsof dat nog niet genoeg is beleef je in de nacht van zaterdag op zondag in de Theaterzaal vanaf 03.00 uur - dus direct na het feest "I Love the 90's" weer een waanzinnig lange partynight met "THE ULTIMATE PARTYMIX" tot 06.00 uur. Het is even doorbijten maar dan heb je ook de avond (nacht) van je leven.

Dance Department
In club Dance Department in het Podiumcomplex start om 22.00 uur de THE INTERACTIVE PARTY, waar je per GSM mede de muziek kunt bepalen. Vanaf 03.00 uur is het in dezelfde club tijd voor een nieuwe editie van het feest 'PUMP UP DE (MONKEY-) BASS' met de beste hardstyle, jump en hardtrancemusic.

Muziekcafé De Troubadour

Op donderdag is Muziekcafé De Troubadour tot 01.00 uur open, op vrijdag tot 02.00 en op zaterdag ook tot 02.00 uur. Zaterdagavond zijn we vanaf 21.00 uur open en is het feest in de tent met de leukste muziek en honderden vrienden en bekenden.

Den Herdenbergher

Zaterdagavond is het in Grand Café Den Herdenbergher -standaard zeven dagen en avonden per week open- weer tijd voor 'Swingcafé' en dat is de naam van de vrolijke stapavond voor de oudere jongere (vanaf 23 jaar) tussen 22.00 en 02.30. Gezellige mensen en de mooiste muziek in het leukste café van Hardenberg. Actuele partyinformatie lees je elke dag op www.PodiumGroep.nl.

Einde Persbericht