Politie Zeeland


---


O-2683-2006 Eenzijdig ongeval, Driewegen
Vrijdagavond rond 21.30 uur vond er op de Staartsedijk in Driewegen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 15-jarige jongen uit de gemeente Borsele reed op een scooter over de Staartsedijk in de richting van de Zeedijk.
Door onbekende oorzaak raakte de jongen rechts in de berm en botste tegen een boom. Hij is, vermoedelijk met een hersenschudding, per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

Z-2684-2006 Poging tot beroving, Terneuzen
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een poging tot beroving, die vrijdagmiddag tussen 15.00 uur en 15.30 uur aan de Stuvesande in Terneuzen plaatsvond.
Een 83-jarige vrouw uit Terneuzen liep tussen genoemde tijdstippen met twee vriendinnen over de parkeerplaats bij Scheldorado aan de Stuvesande.
Door een onbekende man, die naast de vrouw kwam fietsen, werd hard aan haar handtas getrokken. De vrouw liet haar tas niet los maar kwam wel ten val.
Ze moest worden behandeld (gehecht) aan een gat in haar hoofd. Ook hield de vrouw blauwe plekken en een pijnlijke heup en enkel aan de val over.

W-2685-2006 Mishandeling in Vlissingen
Zaterdagmiddag rond 13.15 uur is een 12-jarige jongen uit Vlissingen, aan de Spuikomweg in Vlissingen, door een onbekende man mishandeld.
De 12-jarige Vlissinger reed rond genoemd tijdstip over de Burgemeester van Woelderenlaan, komende uit de richting van de Leeuwentrap.
Bij de kruising met de Spuikomweg haalde hij een onbekende fietser in. Hierbij sneed hij de man per ongeluk af.
Op de Spuikomweg haalde de onbekende fietser de jongen in en gaf hem een vuistslag in het gezicht. Ook trapte hij tegen de fiets van de jongen waardoor het achterwiel krom raakte.
De onbekende man fietste vervolgens weg, de Duinpoortweg in.

Z-2686-2006 Aanrijding in IJzendijke
Vrijdagavond rond 20.00 uur vond er op de Isabellaweg in IJzendijke een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 24-jarige automobilist uit de gemeente Hulst reed over de Isabellaweg komende uit de richting van Biervliet.
Door onbekende oorzaak raakte zijn auto op de weghelft voor tegemoetkomend verkeer.
Een tegenligger, een 63-jarige automobilist uit Sas van Gent, zag de auto op zijn weghelft rijden, week uit naar de rechterberm maar kon een aanrijding niet voorkomen.
Door de aanrijding belandde de auto van de 63-jarige man in de sloot; de auto van de 24-jarige man kwam midden op de weg tot stilstand.
De 46-jarige Belgische automobilist die achter de 63-jarige man reed kon een aanrijding wel voorkomen maar reed over losse onderdelen van een van de auto's heen.
De 24-jarige man is met verwondingen in het gezicht per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen.


---- --