Gemeente Stein


Inspraakgelegenheid Besluit nadere regelen maatschappelijjke ondersteuning
16-10-2006

De gemeente Stein heeft in de raadsvergadering van 14 september 2006 de Verordening maatschappelijke ondersteuning vastgesteld. In deze verordening wordt verwezen naar het Besluit nadere regelen maatschappelijke ondersteuning. Dit besluit geeft aan welke vergoedingen gegeven worden en welke nadere voorwaarden bij het verstrekken van voorzieningen gelden.

Dit besluit wordt ook voor inspraak voorgelegd en wel op de volgende wijze:
het besluit ligt ter inzage bij de afdeling Publiekszaken van 16 oktober t/m 12 november 2006. Uw schriftelijke reactie richt u aan het College van Burgemeester en wethouders, Postbus 15, 6170 AA STEIN en dient uiterlijk op13 november 2006 door ons ontvangen te zijn; in een inspraakbijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis wordt u de gelegenheid geboden om mondeling vragen te stellen en suggesties in te brengen over het Besluit nadere regelen. Deze bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 31 oktober van 17.30 tot 19.00 uur.

Het college stelt vervolgens het Besluit nadere regelen vast met inachtneming van de ingediende reacties en adviezen. Dit besluit wordt vervolgens ter informatie aangeboden aan de gemeenteraad.