Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Bekeuring voor Drielse bromfietser

Publicatiedatum: 16-10-2006 12:20:18

Driel - Een 16-jarige inwoner van Driel heeft zondagmiddag een bekeuring gekregen. Surveillerende agenten kwamen de jongen tegen op de Ausemsstraat in Driel. Toen de bestuurder de agenten zag, ging hij er vandoor. Even later troffen de agenten de bromfietser aan op de Kerkstraat. Zij hebben toen de jongen en zijn voertuig meegenomen naar de rollentestbank in Elst. Daar werd duidelijk dat de brommer te veel vermogen had, waarna de Drielenaar bekeurd werd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer verdacht van mishandeling plaatsgenoot
Publicatiedatum: 16-10-2006 12:19:57

Duiven - Een 39-jarige Arnhemmer is zondagavond aangehouden in Duiven. De man wordt er van verdacht een 17-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. De man stond bij een bushalte bij de oprit A12 (richting Arnhem). Daar was ook de 17-jarige jongen, samen met zijn broertje. Door nog onduidelijke reden kregen de aanwezigen onenigheid met elkaar, waarbij de Arnhemmer de 17-jarige jongen een kopstoot gaf. De jongen liep weg en nam contact op met zijn ouders en de politie. Beiden kwamen ter plaatse. Agenten hielden de 39-jarige Arnhemmer aan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Huissense vrouw aangehouden

Publicatiedatum: 16-10-2006 12:19:37

Elst - Een 32-jarige Huissense vrouw is in de nacht van zondag op maandag nabij haar woning aangehouden. Zij wordt er van verdacht te hebben gereden, terwijl zij onder invloed verkeerde. De politie kreeg die nacht een melding binnen over een vrouw die over de vluchtstrook van de A15 nabij Elst zou lopen. Agenten zijn gaan kijken, maar troffen geen vrouw aan. Wel zagen zij een verlaten auto aan de kant van de weg staan. De wagen is het eigendom van de Huissense vrouw. De agenten zijn naar haar woning gegaan en troffen haar daar aan. Zij zou een lift hebben gekregen en zo thuis zijn gekomen. De vrouw moest een ademtest ondergaan en het bleek dat zij onder invloed verkeerde (ongeveer 0,64 promille). Zij werd aangehouden en kreeg een rijverbod van twee uur opgelegd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---