Gemeente Soest

Publieksprijs

Datum: 16/10/2006

Gemeente Soest wint publieksprijs Het Betere Werk

De stichting Arbeidsmarkt- en Opleidingsfonds Gemeenten (A&O Fonds) heeft donderdag 12 oktober 2006 een viertal prijzen uitgereikt aan gemeenten die koplopers zijn op het terrein van Personeel en organisatie.

Uit 26 inzendingen in de categorieën Employability, Gezond Werk en Slim Actief is de gemeente Soest door een publieksjury gekozen als gemeente met het meest vernieuwende project op het terrein van personeel en organisatie.

Professional Organizing

Het winnende project 'Professional Organizing' is vanaf 1 juli 2006 van start gegaan binnen de gemeente Soest. Een professional organizer levert advies en concrete hulp aan medewerkers van de gemeente Soest bij het praktisch inrichten van werkruimtes, het efficiënt indelen van de beschikbare tijd en het optimaal benutten van energie.

Daarnaast helpt een professional organizer mensen keuzes te maken die hen in staat stellen meer gestructureerd te denken en te werken, effectiever om te gaan met ruimten en middelen om meer grip te krijgen op hun (werk)leven.

Kortom, een professional organizer zorgt voor een verhoogde persoonlijke productiviteit, een betere kwaliteit, minder stress, meer werkplezier en een afname van het ziekteverzuim. Hierdoor wordt kostenbesparing gerealiseerd en een verbeterd rendement.

© 2004-2006 Gemeente Soest - Disclaimer