Nederlandse Vereniging van Dierentuinen



- Persbericht -

Amsterdam, 16 oktober 2006

Nederland heeft nu de Nationale Dierentuinbon

---

Op zoek naar een beestachtig leuk cadeau om te geven of om te krijgen? De nieuwe Dierentuinbon ( 15) is vanaf vandaag verkrijgbaar op www.dierentuinbon.nl, bij het postkantoor en de grote dierentuinen. De Nationale Dierentuinbon geldt voor de 15 Nederlandse dierentuinen, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen.
---

Extra persoonlijk, extra mooi
Er zijn genoeg redenen voor een dagje dierentuin: een verjaardag of jubileum, schoolrapport, Sinterklaas of Kerst. Voor wie de Nationale Dierentuinbon via de website bestelt, is er de mogelijkheid de cadeaubon van een persoonlijke boodschap te laten voorzien. De bon kan ook nog - desgewenst in een extra mooie, luxe verpakking - op verzoek van de gever worden thuisbezorgd!

Leuk en leerzaam
Ieder jaar bezoeken maar liefst 11 miljoen Nederlanders de NVD dierentuinen. De dierentuin is één van de weinige recreatieve bestemmingen waar jong én oud van houden. Want dieren blijven fascineren, intrigeren, inspireren, en natúúrlijk, vertederen Een bezoek aan de dierentuin is een feest, leuk en leerzaam. En daarom is het geven van de Dierentuinbon altijd een succes!

Een verantwoord cadeau
De aankoop van een dierentuinbon is ook gegarandeerd een goede en verantwoorde besteding. De bon kan namelijk alleen maar ingeleverd worden bij dierentuinen die zich houden aan de strenge normen van de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen en ook nog eens een belangrijke bijdrage aan natuurbescherming leveren. Ieder van de deelnemende 15 dierentuinen besteedt namelijk een deel van zijn inkomsten aan natuurbeschermingsprojecten in alle werelddelen.

De Nationale Dierentuinbon is verkrijgbaar bij dierentuin, postkantoor en op www.dierentuinbon.nl

---