Gemeente Spijkenisse


Weekbericht 42

16 oktober 2006

College 2006 - 2010

Openbare activiteiten van het college van B&W van 16 t/m 22 oktober 2006

17-10: Wethouder `t Hart presenteert centrumplannen aan studenten TU 17-10: Wethouder Mijnans onthult spandoeken gedragscampagne Verkeer 19-10: Wethouder Hamerslag viert 10-jarig bestaan Klussendienst 20-10: Wethouder Lewis opent Nederland Leest
21-10: Wethouder Mijnans, Mourik en `t Hart nemen deel aan Verkeersquiz

Wethouder `t Hart presenteert centrumplannen aan studenten TU Wethouder Gert-Jan `t Hart geeft dinsdag 17 oktober om 13.00 uur een presentatie van de centrumplannen aan een groep van ongeveer twintig studenten van de TU Eindhoven in de burgerzaal van het stadhuis. Aansluitend maken zij een wandeling langs de bouwprojecten in het centrum. Later op de middag zullen de studenten nog een Case study doen en de uitkomsten ervan presenteren.

Wethouder Mijnans onthult spandoeken gedragscampagne Verkeer Wethouder Jan Willem Mijnans onthult dinsdag 17 oktober om 15.00 uur de spandoeken en de slogan voor de gedragscampagne Verkeer. Hij doet dit op de Dijkgraaf in Waterland.

Wethouder Hamerslag viert 10-jarig bestaan Klussendienst Wethouder Hanneke Hamerslag viert donderdag 19 oktober om 14.00 uur het 10-jarig bestaan van de Klussendienst mee aan de J. van Scorelstraat 2.
Wethouder Hamerslag houdt een speech en staat daarbij stil bij de 5.000e klusaanmelding.

Wethouder Lewis opent Nederland Leest
Wethouder Marjolijne Lewis opent vrijdag 20 oktober om 11.00 uur de leesbevorderingscampagne Nederland Leest in de Tijdelijke Bibliotheek.

Wethouder Lewis deelt tot 12.00 uur het boek Dubbelspel uit. Vanaf deze dag kan iedere Nederlander die lid is van de bibliotheek een gratis exemplaar afhalen van Dubbelspel geschreven door Frank Martinus Arion. De bedoeling is om zo veel mogelijk Nederlanders op de been te krijgen om dit boek af te halen en dit in de campagneperiode te lezen.

Wethouder Mijnans, Mourik en `t Hart nemen deel aan Verkeersquiz Wethouder Jan Willem Mijnans, Christel Mourik en Gert-Jan `t Hart nemen zaterdag 21 oktober om 13.30 uur deel aan een Verkeersquiz in het stadhuis.
De Verkeersquiz is een belangrijk onderdeel van de gedragscampagne Verkeer die deze dag van start gaat. De quiz is ludiek van opzet en gaat niet zozeer in op de regeltjes, maar veel meer op de weetjes en het gedrag van weggebruikers. Doel van de quiz is vooral de bewustwording van verkeersveilig gedrag en het werven van ambassadeurs. Zanger Albert West is de quizmaster en verzorgt na afloop een optreden.
Interne links
Albert West leidt gedragscampagne verkeersquiz in Stadhuis Wethouder Mijnans onthult spandoeken en slogan gedragscampagne samen met kinderen