2e persbericht van maandag 16 oktober 2006

Eindhoven, 16-10-2006 o Berichten uit de regio

Helmond: Inbraak in woning

In een woning aan de Van Swietenstraat is tussen vrijdag 13.00 en maandag 11.30 uur ingebroken. De woning is betreden via een raam aan de achterzijde. Uit het pand zijn onder andere geluidsapparatuur, cosmetica en sieraden ontvreemd.

Helmond: Diefstal uit bedrijf

In een bedrijf aan de Nieuwe Industrieweg is van zondag op maandag ingebroken. Het pand is betreden via een niet afgesloten deur. Uit het pand zijn onder andere ruim 500 Euro, vijf computers, twee luidsprekers, een boor en een slijpmachine ontvreemd.

Helmond: Auto ontvreemd bij inbraak woning

In een woning aan de Tramburgweg is maandag rond 4.15 uur ingebroken. Een deur van de garage werd opengebroken om het pand binnen te komen. Uit de woning zijn onder andere sieraden, een televisie en gereedschap ontvreemd. Ook werd een blauwe personenauto van het merk Opel, type Agila, met het kenteken 41-PP-NX weggenomen vanaf de oprit.

Best: Politie zoekt getuigen van vergiftigen honden

De politie is op zoek naar mensen die meer weten van de vergiftiging van tenminste drie honden in Best. Dat gebeurde de afgelopen week in het gebied tussen de snelweg A2 en de flats aan de Eindhovenseweg. Het laatste jaar zijn er vaker honden en katten overleden nadat ze daar vergif hebben binnengekregen. Mensen die weten wie verantwoordelijk is voor het vergiftigen van de dieren, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Best via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook via het telefoonnummer 0800-7000, het nummer van de organisatie Meld Misdaad Anoniem.

Vessem: Diefstal bestelauto

Vanaf de Domineeshof is tussen zondag 23.00 en maandag 6.00 uur een bestelauto ontvreemd. De auto werd weggehaald voor een woning. Het gaat hier om een grijze Volkswagen type Caddy TDI met het kenteken 75-BH-KZ. De auto heeft een waarde van 14000 Euro.

Beek en Donk: Diefstal uit bedrijf

In een bedrijf aan de Burgemeester van der Weidenlaan is tussen vrijdag 17.30 en maandag 7.50 uur ingebroken. Via het openbreken van een kozijn is het pand betreden. Uit het pand is ongeveer 500 Euro ontvreemd.