Ingezonden persbericht


De Lage Landen als 'uitmuntende' financiële partij beoordeeld door Management Team

Voor topmanagementteams in de Nederlandse ondernemerswereld is De Lage Landen een 'uitmuntende partner' als het gaat om financiering en factoring, dit blijkt uit de special Finance een uitgave van Management Team in oktober 2006. De Lage Landen, onderdeel van de Rabobank Groep behaalde deze classificatie twee keer, als enige in de lijst van Management Team, in de sector financiering en factoring.

Tweehonderd chief financial officers en 350 chief executive officers hebben de kwaliteit van 51 financiële instituten in 12 verschillende categorieën onder de loep genomen. Bovendien hebben zij sterren aan deze categorieën toegekend. Eén ster betekent 'een goede partner', twee sterren 'het overstappen waard' en drie sterren 'een uitmuntende partner'.

CEO Karel Schellens was tevreden met de resultaten omdat: "dit aantoont dat we niet alleen maar roepen, maar ook laten zien dat we Best in Class zijn".

Over De Lage Landen
De Lage Landen, onderdeel van de Rabobank Groep, is een internationale aanbieder van hoogwaardige activa financiering, vendor finance en commercial finance producten. Met een netwerk van meer dan 27 landen in Europa, Noord- en Zuid Amerika, Zuidoost Azië, Australië en Nieuw Zeeland concentreert het bedrijf zich internationaal op de bedrijfstakken: Food & Agriculture, Healthcare, Office Equipment, Information Technology, Telecommunications, Financial Institutions, Trucks & Trailers, Public Finance and Materials Handling & Construction Equipment.

In Nederland biedt het bedrijf een breed pakket leasing-, en handelsfinancierings-producten aan dat vooral via de lokale Rabobanken maar ook rechtstreeks wordt afgezet. Tot haar productenpakket behoren equipmentlease, auto- en bedrijfswagenlease, ICT-lease, consumer finance en handelsfinanciering. In 2005 boekte De Lage Landen een winst van E 178 miljoen en groeide haar leaseportefeuille tot E 15,3 miljard. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.delagelanden.com
---

Opmerking voor de redactie (