Gemeente Drechterland

11-10-2006
Jeugd kan een sport proberen
Wil jij ook boksen met Esther Schouten of een andere freaky sport proberen? Schrijf nu in voor Sport Freaks!

Jongeren van 12 t/m 16 jaar uit de gemeenten Wester-Koggenland, Obdam, Wognum, Opmeer, Drechterland en Medemblik kunnen in de herfstvakantie deelnemen aan freaky sportclinics in 14 verschillende sporten. Boksen is één van de sporten die kan worden geprobeerd Wat te denken van een boksclinic van niemand minder dan profbokster Esther Schouten, leren schermen van Nederlands bondcoach of basketballen bij een topsportvereniging? Het kan allemaal. De clinics duren twee uur en deelname kost ⬠2,50 per persoon per clinic. Vol is vol dus schrijf je snel in via de websites van Sportservice.

Clinics
De clinics geven je de gelegenheid om kennis te maken met een sport die je nog nooit hebt gedaan of waar je misschien zelfs nog nooit van gehoord hebt. Een ervaren trainer geeft je uitleg en âshowt alle movesâ. Natuurlijk ga je twee uur lang zelf aan de slag. En dat voor maar â¬2,50 per sport. Weet jij al hoe je een âakkaâ maakt of hoe je moet âchippenâ?

Sporten
Naast boksen, basketball en schermen kun je ook inschrijven voor streethockey, tennis, fitness, schaatsen, volleybal, taekwondo, boogschieten, tricks of da future (voetbaltrucs), golf, BMX-en en streetdance.. Je mag voor zoveel clinics inschrijven als je wilt. De sporten worden op verschillende plaatsen in bovengenoemde gemeenten georganiseerd.

Meer informatie en inschrijven
Iedereen die tussen 12 t/m 16 jaar is en in één van de bovengenoemde gemeenten woont kan zich inschrijven voor deze clinics via de website van Sportservice .
Heb je geen internet? Bel dan naar 0229-287700. Schrijf je snel in en maak kennis met âjumping jackâ of âpootje overâ. Vol is vol!
---