Gemeente Hellendoorn


Groot onderhoud aan wegen

Nu het groot onderhoud aan de Grotestraat klaar is, zijn de laatste projecten voor 2006 voor groot onderhoud aan het wegennet aan de beurt. De komende weken worden aan onderstaande wegen werkzaamheden verricht:

Collenstaartweg - Reggeweg
Van 16 oktober tot en met 10 november 2006 gedeelte van de Collenstaartweg - Reggeweg gelegen tussen Olde Blenkestraat in Hulsen en de Zandsteeg in Hellendoorn. Deze wegen krijgen een nieuwe asfaltlaag en bermstenen.
Tankstation Olthof is, afhankelijk van de fasering, vanaf één zijde bereikbaar. Dit wordt met borden aangegeven. In de weekenden is de rijweg open voor het verkeer.

Kruispunt "De Tonne"
Op 18 oktober is de kruising Ommerweg - Schuilenburgerweg - Dorpsstraat (De Tonne) afgesloten voor al het verkeer. Hier wordt een nieuwe asfaltlaag aangebracht en worden de bochtbanden hersteld. Het verkeer wordt omgeleid.

Brug Mozartlaan
Van 16 tot en met 27 oktober is de brug over de Regge in de Mozartlaan afgesloten voor al het verkeer. Hier wordt de aansluiting met de brug en het gehele brugdek vervangen. Het verkeer wordt omgeleid.

Onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kunnen zorgen voor vertraging in de werkzaamheden.