Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 13 oktober 2006

Stemmen voor Veronica's Top 1000 Allertijden 2006 van start

Het stemmen voor 'Veronica's Top 1000 Allertijden' editie 2006 gaat aanstaande maandag van start. De hele dag door zullen artiesten, politici, sporters en BN'ers hun favoriete plaat bekend maken bij Radio Veronica.

Op maandag 16 oktober maken BN'ers als Ilse de Lange, Rita Verdonk, René van der Gijp en internationale sterren als Kim Wilde en Meatloaf hun favoriete plaat allertijden bekend. Vanaf deze dag tot en met 22 november kunnen ook de luisteraars van Radio Veronica hun stem uitbrengen op hun favoriete plaat via www.radioveronica.nl. De Top 1000 Allertijden zal worden uitgezonden van 3 tot en met 9 december 2006.

Radio Veronica heeft een grote traditie op het gebied van hitlijsten. In 1968 startte het station met de 'Top 100 Allertijden', welke door muziekliefhebbers ook wel wordt omschreven als 'de lijst der lijsten'. Inmiddels is het al de vierde keer dat de opvolger van deze lijst, de 'Veronica Top 1000 Allertijden' wordt uitgezonden.

Radio Veronica
Radio Veronica is met de beste 80's & 90's hits en dj's als Patrick Kicken, Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Ben Liebrand, Erwin Peters, Colin Banks, Silvan Stoet, DJ Silverius, Peter Teekamp, en DJ Sven in heel Nederland via de ether, Digitenne en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.