Ingezonden persbericht


Persbericht

Lancering budgetpolis.nl exclusief bij TMG-onderdelen en Nauta en Haagen

Telegraaf Media Groep: totaaloplossing voor budgetpolis.nl

Vandaag wordt de nieuwe site budgetpolis.nl gelanceerd. Voor de lancering en de naamsbekendheid van deze site heeft budgetpolis.nl een exclusief driejaren contract afgesloten met Telegraaf Media Groep (TMG) en Nauta en Haagen. De Telegraaf, Sp!ts, Telegraaf Tijdschriften Groep, SBS, Speurders.nl, de verschillende Telegraaf websites en de radiozenders Sky Radio, Radio Veronica, Classic FM zijn de ingrediënten van de mediamix voor de lancering en merkopbouw van budgetpolis.nl. Het is voor het eerst dat een multimediale campagne exclusief bij TMG gevoerd wordt.

"Met de mediaplanning in eigen hand, kunnen we direct reageren op de resultaten en de planning zonodig bijsturen," aldus René de Groot van Uitgeversmaatschappij De Telegraaf. "De doelstellingen zijn per jaar vastgelegd en worden gedurende de hele campagne gemeten en bijgestuurd." In eerste instantie is er een mediaverdeling gemaakt voor zes maanden. In die periode wordt onder meer gekeken naar de verdeling over de verschillende deelsites en de plaats in de krant. In de verschillende fasen van de campagne worden verschillende mediumtypen ingezet. Hierbij is de kennis en ervaring van Telegraaf Media Groep van bijzondere waarde. Het zwaartepunt van de mediamix kan telkens verschillen, afhankelijk van de resultaten.

Nauta en Haagen is als full service bureau namens budgetpolis.nl de initiator achter de mediastrategie, de conceptontwikkeling, de creatie en de realisatie van de crossmediale campagne. De inzet van de verschillende media van TMG wordt in een nauwe samenwerking tussen Nauta en Haagen en TMG bepaald en geëvalueerd. Erwin Peeters is bij Nauta en Haagen verantwoordelijk voor budgetpolis.nl.

budgetpolis.nl biedt op voordelige wijze online haar diensten aan op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financiële diensten en kredieten. Het verschil met andere aanbieders is dat alle diensten online aangeboden, afgewikkeld en bewaard worden, maar met een toevoeging van een telefonische helpdesk en/of een lokale adviseur. budgetpolis.nl is een activiteit van de ondernemers Peter Bastian en Ruud Visser van het gelijknamige Bastian & Visser.

Telegraaf Media Groep N.V. (TMG) is een beursgenoteerde, onafhankelijke Nederlandse mediagroep, primair actief op het gebied van dagbladen, tijdschriften, puzzel- en huis-aan-huisbladen. Daarnaast wordt informatie geëxploiteerd via internet, (mobiele) telefoon en digitale schermen, al dan niet via een strategische deelneming. Ten slotte wordt er drukwerk voor derden verzorgd en heeft de onderneming onder meer een belang in Wegener N.V., SBS Broadcasting S.à.r.l., Sky Radio Groep, Expomedia Group plc en B.V. Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). TMG is voortgekomen uit het gelijknamige dagblad De Telegraaf. Door overnames en lancering van nieuwe producten is het bedrijf uitgegroeid tot een gediversifieerde mediagroep. Het concern is actief in Nederland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden en Oekraïne.

Nauta en Haagen b.v. houdt voor opdrachtgevers de zaken overzichtelijk. De communicatielijnen zijn kort; de klant heeft altijd één vast aanspreekpunt. Een ander pluspunt voor de klant is de complete dienstverlening van Nauta en Haagen. Het is een full service communicatiebureau dat het complete traject van concept, creatie en realisatie voor haar rekening kan nemen. Nauta en Haagen is actief binnen een breed scala van grafische diensten als concept, creatie, DTP, lithografie, (digitaal) drukwerk, prepress, multimedia, database publishing, public relations en media-inkoop. Bij Nauta en Haagen werken 130 mensen verspreid over haar vestigingen in Helmond en Oss en zij is onderdeel van Impress Holding. Voor meer informatie over Nauta en Haagen en/of Impress Holding kunt u een bezoek brengen aan www.nauta.nl.

Noot voor de reactie (

Ingezonden persbericht